Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na most jol elmegyek,de éjszaka visszatérek!
Velem nemkell huznod,olyan tempot választok hogy nekedis jolegyen!Amugy az XX,nemcsak 200 felettöl huz!Ugy mondják tol lentröl(60-tol).
Nem röhögök!
Már énis koketálltam vele!De kawasaki(most szépszemü behuz nekem pár roszpontot,de majd kiengesztelem).szoval nekem nagyon régen(88-ba) volt.És mitne mondjak,nemvolt felhötlen a viszonyunk!
Nos a másik visszatarto erö,az ára4És mivel én elfogult hangvillásvagyok,ennyiért már az FJR-1300 is szoba jöhetne!
nem röhögök,motor téren oylan géped van amit csak szeretsz,csak húúúúúzad neki ha eggyütt gurulunk,mentem banditossal és 220 nál elhaláloztunk,,a busa akkor kezd húzni ,,,,
legalább a zizz tartja az iramot...
Volt ma jó sok idöm
Böngézgettem nézelötem a neten és ha teljesen öszinte akarok lenni magamhoz + hozzátok akkor ZZR-1400 lenne amire rátenném a seggem NEM RÖHÖGNI tényleg bejön.
De ahoz tényleg csodának kellene történnim,ami köztudott velünk halandokkal nem mindig történik.
Álmodni még szabad,nem kerül semibe
Mert az a legszegényebb ember akinek álma sincs
nos igen,ezt már nem is motornak hivják hanem"rakéta"-nak vagy"gravitációs zuhanás"-nak amit produkál,,ez tényleg nem a motor kategóriába sorolnám már énsem
Vásálás 7.5 perc,kocsimosás 4.2perc,tankolás 3 perc,várakozás 6.8 perc,ochanba bemenetel+kijövetel 10perc.Mág mindig hiányzik,huuuuuuuuuuuuuuu nagyonsok idö!
Ja bocsi4
Én azt hittem motort akar venni4
Nem dében zártam 14:05 kor

Még vásároltak aszonyék

Énmeg kocsimosás,tankolás, várakozás. Pehhemre csak be kellet mennem az ochanba
Lakás izzó probléma volt
csölének bordó gépe van de nem xx
pár évig vezettem német-magyar-jugó
és ne felejtsd el mi leszek az elkövetkezö idöben...
miért akarok A6 ot vagy E300 at,kéynelem nekem is nap mint nap,vigyorralaz arcomon menjek dolgozni..
Ha igy,ha ugy!
Ez igy nem joooooooo!
Tessék kijelentö modot használlni,valahogy igy!
Befog indulni a bolt,és eladom a vasat,veszek egy XX-et!
Délbe zártál.Most 17.32 van.Bp-Gomba sacc 40km.Hol a bánatba császkálltál ennyit?
Hát tényleg nem bánom hogy a Nagymester nem motorozik
Addig sem megy bele a km.
Mert ha beindul a bolt,és valaki rámozdul a vasamra akkor átveszem tőle (de csak a yosikkal)
Hy na végre ithon vagyok
ma gondoltam rád sütöttem fánkot! milyen jó lenne ha közel laknák egymáshoz,most te is ennél,és jönnél velem bulizni!
szia barátném!meg vagyok csak be voltam havazva!egyik este színházba voltam ma meg megyek kararoké buliba! remélem jó lesz!
Na gyermekeim!
Ez évi tervek,ha minden jolmegy.Majd meglátjuk,de persze ez idöjárás,meg miegymás függvénye!
Csak azért irom le,hogy tudjatok gondolkodni,mérlegelni,esetleg hozzászolni!
Március:rögtönzünk(mert még elég válltozo az idöjárás
Áprilisban:5vagy6 laza magyar tura(mondjuk Pécs/ 19vagy20 mehetnénk Mátra
Május:17-18 Szlovákia rafting
Junius:14-15-16Osztrák tura
Julius:18-19-20 Szlovén tura
Augusztus:23-24-25Lengyel tura

Az idöpontok a szállás,idöjárás,stb-ék miatt még válltozhatnak!Mivel tavaly sok egynapos tura volt,idén a háromnaposokra fektetném a hangsulyt,ami nem zárja ki az egy,esetleg kétnapos gurulásokat,de én mind idöbeosztás miatt,mind anyagi megfontolásbol a háromnapos turákat látom ideálisnak.Ráadásul,mindig lenne egy nap pihenésre,nézelödésre,helyi motorozásra.
Akik tavaly voltak a turáimon,azok remélem jolérezték magukat,és idénis eljönnek!
Az lehet!
De én még mostis nap,minz nap 500-800 km-rt megyek4Igaz teherautoval,de megyek.Ráadásul evvelis elcsoszigálltam már kétmillio felett!Ha nekedis az lenne a munkaköröd,hogy egésznap vezetsz,hidd el husz év után ráunnál!
teljes mértékben megértem amit mondasz,de rengeteget vezettem kocsival is de ha lenne most si beülnék és menék valamerre,,mert szerintem az teljesen más hogy egy táviratos mocival kerülsz egy 200 as kört avgy délután felülsz a gépedre és mikor csak megszólal,már bizsereg a segged.hogy menni kell
nah én ezt érzem ha beröffen a gép,és elég iylen idö és képes vagyok menni kicsit ki mozdul az ember, pláne ha még más is igy gondolkodik az ám a móka..
Zoo4
Én kétévig táviratoztam!Ez napi 80-130 km-et jelentett.Azaz havi 2.000km,ami évi 24.000km.azota eltelt 20-év alatt,szintén átlag 20.000-km-et mentem.Tehát szerény számittásaim szerint eddig motorral:400.000-km-et mentem.Ezt azért vezettem le,neked,hogy megértsd én már mentem annyit motorral,ghogy nem hiányzik a menés csak azért hogy menjek!
Majd ha joidö lessz,elöhozom!Addig meg faggyon meg aki akar!
jaja látnál a mocin ott csüngök az oldalán mint a derék indián mocisok a lovukon hogy takrásba legyenek a nyilak elöl, nah kb ezt a pózt nyomom rajta
nos igen elég vacakok az utak,,de nem mind,lehet azért böven találni sólymos utakat itt is..
okés c u L8R
Pontosan csöle!
Nagyon igazad van!De hiába mondom nekik!Majd nyáron (joidöben) megyek.Igyis 28.000-et mentem tavaj!
Na megyek, majd later cu !
vizes út alatt azt értem, hogy esik az eső...