Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

járt :( mig el nem tört
Ha csak poén volt akkor sorry.
Neten keresztül elég nehéz eldönteni ha nincs mellet vigyori fej.
A poént természetesen értem és szeretem.
Naaagggyon helyes! Kinyittassak neki egy kriptát?
de szerintem a Többiek sem
én nem bántásnak írtam és nem is alkottam rólad véleményt, hiszen nem ismerlek... ...hogy Milka szavaival éljek: "kóstolgatlak"
Ez szerintem mindanyiunknak jolesik!
Én nem bántalak
sjnáloma kiábrándulókat én is rassiszta vagyok ,de ha dolgoztál volna együtt sárgákkal,meg fekákkal,,és nem tudom voltál e már araboknál,mindehol át akarnak baxni,mert ha még MEG a jó nök azt mondom okés,,de igy elég gáz,,,,sajnos az a tény hogy van sok jó köztük,,ez enm tud meggyözni,,mert oylan 75% elég nagy darálóba való!
volt vitám ugyan oiylan börszinüvel is mint sajátom,de jóval kevesebb...
na megyek jo ejt nektek!
Ezek mind jelképesek voltak,bántoszándék nélkül!
Zsebyt idézzem"ha bántani akarnálak,nem igy,és nem itt tenném" hanem négyszemközt!
Vedd ugy,hogy kostolgatlak!
ha beszelgetunk majd megismersz....kivancsi leszek mi lesz majd akkor a velemenyed...
hú, majdnem írtam valamit
A motorja nem tehet róla, az anyja igen, hogy nem ült föl szülés közben
haat nem...a hab a tortan ti vagytok...
nem az ízléssel van gond én is megrögzött Hondás vagyok, nem tudom, hogy vennék-e mást, de ez nem erről szól... hanem emberekről és motorostársakról... te csak azért vagy boldog, mert BUSÁD van... én meg azért, mert MOTOROM...
Nemfog menni!Tántorithatatlan!
Végül is Zoo a tied milyen szépen jár?
Azt válaszoltam hogy csak az irigység beszél belőle,mert véletlenül tudom hogy busát szeretne,de elissza a rávalót.meg hogy milyen szemét vagyok,mert a férjem halálra dolgozza magát hogy én motrot vegyek rajta...na itt szakadt el a húr,mert ez nem igazA fejemhez vágta hogy azért nem megy velem senki motorozni mert milyen nagyképű vagyok hogy nekem BUSÁM van,holott ez sem igaz.szerinte inkább a gyerekem mellett kéne maradnom,nem pedig állatkodni az utakon.na amikor azt kezdte hogy ki se tudom szedni a garázsból,akkor már kiabáltam vele én is,persze a főnököm is hallotta Ő meg a gyerekét sem tudja eltartani,de azért a motorra van pénze....nem akarom szó szerint idézni magam,mert nem vagyok büszke a szép számra én szidtam a motorját meg az anyját...meg őt
Alig várom!De komolyan!
álljon meg a menet.
Tisztázzunk vmit.
Az előbb is kaptam egy nagy leb@szást de hogy miért még nem tudom.
Most is.
ha valami problémád van légyszíves mond el és oldjuk meg.
Bár szerintem nem szóltam egy rossz szót se hozzád.
es tudod hogy imadlak
A holnapi motorozásért!Mondjuk ugy megelölegeztem!
NEM!
jah a nyomástól a fém reszelékek nem ragadnak bele a szüröbe hanem át lyuksztják és igy koptatja tovább a moci belsejét,,ezért is folyékonyabb az elsö bejáratós olaj,,belemossa a szüröbe a sok rezseléket ami lejárodik mindenhonnan,ha ezt a reszelékeket megcincálod oljnyomással át emgy a papiron,és elvesziti léynegét a szürö...
én iyg tudom ezért járatás a járatás,meg ne legyen hirtelen hö,edzödjenek az anyagok,,stb..
ha roszul csinálod megbosszulja magát..és majd vinnyogsz hogy miért jár a mocid csúnyán...