Én inkább sakkozok,olvasok.Ha nagyon nem megy egyszerüen félre állok!Bár azis igaz,enyém a cég(valahol megtehetem).Én már összeszedtem egy szivritmuszavart,meg minden rákfenét!Nem kell több!
Hétalvo visszavonva!
A bogyokrol megcsak annyit,nemajánlom.Anno 90-es években,énis minden szart kiprobálltam,de aludni kell!És ez nem vicc!Gondold el,evvel a magassággal(187 cm),62 kilo voltam.
apu inkább alszik(csak pályán)
évek(évtizedek...) alatt jo kis technikát fejlesztett ki.és bevált!
millio kilométerek balesetmentesen.(na jo reggel 2-3 kv a minimum )
Csöle!
Mielött nagyon belevauzok!Szerintem tartsuk tiszteletbe mások érzéseit,nézeteit,mert ebböl elöbb-utobb komoly nézetelétérés lessz!
Csak ennyit akartam,nem ragozom tovább!
Hétalvó?Én már elfáradtam egyszer ma a munkában!barátnőm pasija kamionos,valami magas koffeintartalmú bogyót szednek hogy ne legyenek álmosak.Állítólag beválik
Ez ok és ez jó dolog is! De én sajnos nem a szép oldalát látom és tapasztalom. Bár vallom, hogy ugyan annyi energiába kerül valakiben meglátni a jót és pozitívat, mint a rosszat. De majd valamikor beszélgethetünk erről egy kicsit többet. Biztos tanulságos lesz számomra!
...nekem nincsenek fenntartásaim, mivel bennem is kétféle "vér csörgedezik", és amióta benőtt a fejem lágya, nagyon is hálás vagyok ezért, hiszen talán többmindent megtapasztalhattam gyerekként, ami nem mindenkinek adatik meg, és egy toleráns, nyitott gondolkodásmódra tettem szert, és erre büszke is vagyok...
tudom, hogy te "Én igenis imádom, hogy ennyiféle bőrszín és kultúra van... " én nekem evvel kapcsolatosan elég komoly fenntartásaim vannak! A rasszizmus mint olyan azért elég kemény megfogalmazás és ahhoz, hogy valaki az legyen szerintem bővenn tettek is kellenek! Én nem vagyok rasszista úgy gondolom, de ettól függetlenül van a témáról elég kemény véleményem....
...csak én ilyenkor akarva-akaratlanul arra gondolok, hogy aki ilyen poént süt el, abban benne vannak mindenféle rasszista hajlamok... Persze nem biztos, hogy így van, meg nem is szándékozom visszakanyarodni a témához, csak jeleztem, hogy miért "voltam zöld"...
A bogyokrol megcsak annyit,nemajánlom.Anno 90-es években,énis minden szart kiprobálltam,de aludni kell!És ez nem vicc!Gondold el,evvel a magassággal(187 cm),62 kilo voltam.
évek(évtizedek...) alatt jo kis technikát fejlesztett ki.és bevált!
millio kilométerek balesetmentesen.(na jo reggel 2-3 kv a minimum )
Mielött nagyon belevauzok!Szerintem tartsuk tiszteletbe mások érzéseit,nézeteit,mert ebböl elöbb-utobb komoly nézetelétérés lessz!
Csak ennyit akartam,nem ragozom tovább!
Amugy szia nekedis(hétalvo)!
Szerintem 12:00-kor zárok
Nagyon nem jön senki