Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

haat en csak olyan esszerut mondanek..varnek..varnek, mert azt a vasat is el fogod adni egyszer....es nem lesz akkor mindegy, hogy K8...K7
...ha lesz olyan zene... bécsi vagy angol? Bár idióta jelmezekben, azt hiszem, mindkettő kellően drámai látvány lenne...
egy keringot majd azert megengedsz ugye a farsangon?
Hi!
Nem tudna valaki segiteni ?Moci vásárlás elött állok: a kérdés van e értelme a k8 750-es
gixxerre várni,vagy vegyem meg a k7-est.Nálunk(´Németo.) a k7-est 8900-ért meg tudnám venni.
Már volt szerencséje valakinek az ujat kiprobálni? Nos a kinézet relativ egál,elsösorban a fék,
a motorja meg a futomüve érdekelne .Az én régimhez (k5 anniversary) képest a k6-k7
motorja gyengécske,a futomüve viszont sokkal jobb,a fék szerintem egyforma.Ha a motorja a
az ujnak is olyan mint a k7-é,akkor ha az ár jo az is lehet,hogy 1000-es lesz belöle .
Az árkülönbség elenyészö!
Ha valaki érdemben hozzá tudna szolni...
Bocs,ha "zavarom köreiteket",de szoktalak benneteket olvasni,és ez egy elég pörgös topic,
szimpatikus emberekkel .
csako
senki nem szólt be senkinek :))
üdv
kezeit csokolom kisasszony!
Zseby: ÖL! ...őőőőőőőő.... ÜL!
en nem akartam beszolni...o volt az aki beszolt...
reszketek :))) pedig nem vagyok az a fajta.
hát, add el, és vegyél rs125öt :) az pályára van kitalálva :) meg el se fáradsz rajta :)
vagy ha gondolod csere? :) tetszik az a kék szín :) menne a bőrruhámhoz!
en meg az olajszint...
Simulunk,simulunk!
Akkoris ott a fényképed!Reszkess!
Egyébként köszike,probállkozik az öreg tudod!De XX-em nem pályára valo,tul hamar leér minden.Pedig amennyire lehetett,már mindent felemeltem rajta!Ez van.

mar vartam...
Köszike!
Ott van a szeren ment az 5-ös!
Vissza vonva az okos jelzö!
Kapoloklistába bevarva két feketepont a neved mellé!
hát akkor sok sikert, mert valahol a város másik végén áll darabokban, és még egy ideig úgy is marad :)
de ha arrajársz a man-al, elhozhatnád ide nekem :) már hiányzik
egyebkent tenyleg hasznos dolog foleg sztem ha turazik az ember...400 kilometer utan pofon egyszeru a lanckenes nem kell bohockodni a motorral..hogy oda vissza tologatja az ember..
Az XX,nem sport gép,hanem turasport!Rohadtul nem mindegy ám!
Egyébként motorodat megjegyeztem(már 18 van a MAN müszerfalára kitéve),járok én még felétek!
kösz :D
egyébként szép a vasad, meg ahogy nézem szépen döntögetsz azzal a döggel :)
Találós kérdésnek is jó
Hány ember kell az olajszintellenőrzéshez egy busához?
nem szivom mellre!nemolyan vagyok!és nem üvöltök!
hát de nem? nem sport, de úgy néz ki. hivatalosan inkább sporttúra. Lehet félreérthető voltam, és lenéző volt a hsz az xxel szemben. Pedig imádom, szal ne tessék félreérteni :) (de a busa a favorit)
Hallod Milka sportgepnek kinezo valami..az xx...
egyébként szó se róla, marha hasznos dolog, csak annyira furcsa egy sportgépnek kinéző valamin :)