Hi!
Nem tudna valaki segiteni ?Moci vásárlás elött állok: a kérdés van e értelme a k8 750-es
gixxerre várni,vagy vegyem meg a k7-est.Nálunk(´Németo.) a k7-est 8900-ért meg tudnám venni.
Már volt szerencséje valakinek az ujat kiprobálni? Nos a kinézet relativ egál,elsösorban a fék,
a motorja meg a futomüve érdekelne .Az én régimhez (k5 anniversary) képest a k6-k7
motorja gyengécske,a futomüve viszont sokkal jobb,a fék szerintem egyforma.Ha a motorja a
az ujnak is olyan mint a k7-é,akkor ha az ár jo az is lehet,hogy 1000-es lesz belöle .
Az árkülönbség elenyészö!
Ha valaki érdemben hozzá tudna szolni...
Bocs,ha "zavarom köreiteket",de szoktalak benneteket olvasni,és ez egy elég pörgös topic,
szimpatikus emberekkel .
csako
reszketek :))) pedig nem vagyok az a fajta.
hát, add el, és vegyél rs125öt :) az pályára van kitalálva :) meg el se fáradsz rajta :)
vagy ha gondolod csere? :) tetszik az a kék szín :) menne a bőrruhámhoz!
Simulunk,simulunk!
Akkoris ott a fényképed!Reszkess!
Egyébként köszike,probállkozik az öreg tudod!De XX-em nem pályára valo,tul hamar leér minden.Pedig amennyire lehetett,már mindent felemeltem rajta!Ez van.
hát akkor sok sikert, mert valahol a város másik végén áll darabokban, és még egy ideig úgy is marad :)
de ha arrajársz a man-al, elhozhatnád ide nekem :) már hiányzik
egyebkent tenyleg hasznos dolog foleg sztem ha turazik az ember...400 kilometer utan pofon egyszeru a lanckenes nem kell bohockodni a motorral..hogy oda vissza tologatja az ember..
Az XX,nem sport gép,hanem turasport!Rohadtul nem mindegy ám!
Egyébként motorodat megjegyeztem(már 18 van a MAN müszerfalára kitéve),járok én még felétek!
hát de nem? nem sport, de úgy néz ki. hivatalosan inkább sporttúra. Lehet félreérthető voltam, és lenéző volt a hsz az xxel szemben. Pedig imádom, szal ne tessék félreérteni :) (de a busa a favorit)
Nem tudna valaki segiteni ?Moci vásárlás elött állok: a kérdés van e értelme a k8 750-es
gixxerre várni,vagy vegyem meg a k7-est.Nálunk(´Németo.) a k7-est 8900-ért meg tudnám venni.
Már volt szerencséje valakinek az ujat kiprobálni? Nos a kinézet relativ egál,elsösorban a fék,
a motorja meg a futomüve érdekelne .Az én régimhez (k5 anniversary) képest a k6-k7
motorja gyengécske,a futomüve viszont sokkal jobb,a fék szerintem egyforma.Ha a motorja a
az ujnak is olyan mint a k7-é,akkor ha az ár jo az is lehet,hogy 1000-es lesz belöle .
Az árkülönbség elenyészö!
Ha valaki érdemben hozzá tudna szolni...
Bocs,ha "zavarom köreiteket",de szoktalak benneteket olvasni,és ez egy elég pörgös topic,
szimpatikus emberekkel .
csako
üdv
hát, add el, és vegyél rs125öt :) az pályára van kitalálva :) meg el se fáradsz rajta :)
vagy ha gondolod csere? :) tetszik az a kék szín :) menne a bőrruhámhoz!
Akkoris ott a fényképed!Reszkess!
Egyébként köszike,probállkozik az öreg tudod!De XX-em nem pályára valo,tul hamar leér minden.Pedig amennyire lehetett,már mindent felemeltem rajta!Ez van.
mar vartam...
Ott van a szeren ment az 5-ös!
Kapoloklistába bevarva két feketepont a neved mellé!
de ha arrajársz a man-al, elhozhatnád ide nekem :) már hiányzik
Egyébként motorodat megjegyeztem(már 18 van a MAN müszerfalára kitéve),járok én még felétek!
egyébként szép a vasad, meg ahogy nézem szépen döntögetsz azzal a döggel :)
Hány ember kell az olajszintellenőrzéshez egy busához?