Vízes úton ledönteni? Te ilyeneket csinálasz? Én vízes úton azt nézem, hogy hol tudok azonnal megállni. Hozzáteszem én száraz úton sem döntöm le... Ha egyről beszélünk a ledöntést illetően. Annyira szarok az utak, hogy szerintem (legalábbis errefele) lassan ott tartunk, hogy örüljünk, hogy eltudunk menni valahova egyenesen...
igen mondtam már neki hogy a munkából elkövetett idötöltés kint másabb mint akármikor emgálhatsz és ha kéynelmetlen haza mehetsz,,,nekem sosem volt problémám csúszós uton mocizni igen igazi kihivás,és amint látod este 7 kor pereceltem egy olyant,mert pont nem számitasz arra hogy egy balafx kanyar lesz beláthatatlanul,vagy épp süder az úton szétszórva nyáron,itt mindig tudod emnnyire csúszik,nem oylan nagy a kilengés a tapadás és csúszás között,tény szebben le lehet dönteni nyáron,mint vizes úton,de én iylenkor is élveztem a mocizást,2 cm latyak volt az úton akkor is élveztem
Milkát nagyon megtom érteni...egy jó barátom is motoros kézbesítő volt a postánál...láttam mit csinált...télen...
Én meg végig quadoztam az elmúlt két telet, nekem meg azért elég! A másik fele pedig az, hogy ilyenkor nem is lehet igazán motorozni, csak küzdessz az életedért, mert minden pillanatban benne van, hogy perecelsz. Na akkor meg mi értelme? Én szeretem, ha motorozni megyek, akkor tényleg motorozhatok és nem tojáshéjon ficergek csakhogy gurulhassak...
jól teszed,gördülj egy kört,,én is azt tenném már iylenkor elhatalmasodik az érzés rajtam,idáig még jó volt jól türtem,,de már csak 1 hónap...jaj de hosszú lesz..
hopkins: feretegeset ment új gépével saját csapat társait is maga mögé utasitotta,akik már ennél a cégnél versenyeznek"örülök hogy a jó menetdinamikának köszönhetöen nem kell változtatnom vezetési stilusomon"""mondta,,,tetszik neki a zöld gép
hayden :nagyon bizakodik a jo kezdesnek,michelin gumacsokkal folytatja ...pozitivan all hozza jó elsö helyi idöhelyezésének....
felhivám a figyelmetek a két szuzukis idöeredméynére,
aoki-akiyoshi idö eredméynét vették figyelembe,mert ugy csináltak a szuzukinál mint ha vermulen és capirossi ment volna..elég ciki!
stoner:" ezen a pályán sokat szenvedünk,de ugyan oylan jó idöt emntem a törött vállammal,mit tavaly versenyen,bizakodunk" 2. legjobb idöt ment tezstelésen bridgestone gumacsal nyomul továbra is,2007 novemberében volt egy baleste amiben lesérült a válla,még most is érzi phillip szigettöl vár sokat az hazai pálya számára
rossi :"mi jó kondiba,formába vagyunk" malaysiában teszteltek 3 napon keresztüla 6 ból,nem csak bridgestone gumival fog tesztelni idén,mást is kipróbál,philip szigetre emgy tesztelni február 5.-ig
és egy csomó hablaty a beálitásokról..yamahánál 6 ik helyen végzett idáig..
pep,nekem nem kéne kétszer beirnod..elhiheted
de még a bringa úton van a gyárból kering az ürben,mert hogy csak ezt tudom elképzelni...
de közeleg az idö
csölét ne kérdezd mert ö elö nem veszi a mociját a szép szalonból,xx ór emg délutáni szieszta,vinnyognak egy kis csipi hidegtöl,reumával ijesztegetnek,öreg korra,mirevaló a ruha
nemhiába imádom ezt a mocit,,,aszfalt zabáló
1200 at nyomtam le 1 xer vele egy nap,szertném majd ezt a rekorodt megdönteni
de akkor mikor ezt megtettem nem is gondoltam hogy lesz egy iylen folytása..
de tény nagyon gyorsan eljutsz vele 1 ik pontból másikba elég kéynelmesen élvezetesen...
Hááát jóvan tesokáim"hogy a devla beléd" jól elmontátok a tutit.Egyem a zuzádat
Az lenne a tisztelet teljes Kérdésem "a szűzMária álgyon meg" Megyunk ma motorozni vagy sem?
Ui:ha lehet a mondat utolsó 5 szavára koncentráljatok
Nem hát...nem kell általánosítani...a bűnözés 90%-át romák csinálják! És annyira elvan szállva a kissebségi téma, hogy lassan már emlegetni sem lehet! Jól nézünk ki lassan, hogy a "többség" nem formálhat véleményt szabadon a kisebbségről...na erről ennyit részemről lezárva. Meg majd ha a te gyerekedet szúrja lábon egy szarházi cigány az iskolából hazafelé, majd akkor állj neki sajnálni...mert nem arról a 2% rendes emberről van szó aki van közöttük, hanem a többiről, akikbe ahogy Zoo írta, kódolva van az amit és ahogyan tesznek, gondolkoznak. És én nagyon sokat ismerek. Tapasztalatból beszélek. Pont.
És ez tényleg nem ide való téma, nem akarok beszélni erről többet, csak kikivánkozott de nagyon.
Én meg végig quadoztam az elmúlt két telet, nekem meg azért elég! A másik fele pedig az, hogy ilyenkor nem is lehet igazán motorozni, csak küzdessz az életedért, mert minden pillanatban benne van, hogy perecelsz. Na akkor meg mi értelme? Én szeretem, ha motorozni megyek, akkor tényleg motorozhatok és nem tojáshéjon ficergek csakhogy gurulhassak...
Majd ha felnösz,teis megérted!
mi az nem mész kerülni 1 karikát?
szolidalitálsz velem
Na én léptem.
Othonrol fojt.köv
De ez a sok ÖREGbácsi elpuhult nagyon
Tudom hogy nem tapad a guma ugy minr 18 c fölött de nem is a Mátrába akarok menni csak itt a környéken.
De már mindegy 10perc és huzok haza
felhivám a figyelmetek a két szuzukis idöeredméynére,
aoki-akiyoshi idö eredméynét vették figyelembe,mert ugy csináltak a szuzukinál mint ha vermulen és capirossi ment volna..elég ciki!
és egy csomó hablaty a beálitásokról..yamahánál 6 ik helyen végzett idáig..
mult héten szerdán én is ökör voltam hát nem volt v.mi jó
de még a bringa úton van a gyárból kering az ürben,mert hogy csak ezt tudom elképzelni...
de közeleg az idö
csölét ne kérdezd mert ö elö nem veszi a mociját a szép szalonból,xx ór emg délutáni szieszta,vinnyognak egy kis csipi hidegtöl,reumával ijesztegetnek,öreg korra,mirevaló a ruha
1200 at nyomtam le 1 xer vele egy nap,szertném majd ezt a rekorodt megdönteni
de akkor mikor ezt megtettem nem is gondoltam hogy lesz egy iylen folytása..
de tény nagyon gyorsan eljutsz vele 1 ik pontból másikba elég kéynelmesen élvezetesen...
Az lenne a tisztelet teljes Kérdésem "a szűzMária álgyon meg" Megyunk ma motorozni vagy sem?
Ui:ha lehet a mondat utolsó 5 szavára koncentráljatok
És ez tényleg nem ide való téma, nem akarok beszélni erről többet, csak kikivánkozott de nagyon.