szerintem is mindenkinek van egy gondolata róla és kész hadjuk,még a végén ez már nem is haya fórum lesz,
zseby nem kell kivánni senkinek semmit,én sem kivánok neked,csak hogy eggyütt tudjunk oylan dolgot csinálni ami itt mindenkit boldogit,véleményünk van minenkinek minderöl,nekem is tapasztalat neked is,téged ez betyármód rosszul érint hidd el éngem is amiket tapasztaltam,ez normális,,pl utálom a buzikat leszbiket töllem hivhatják magukat gayelle nek is épp minap olvastam az origón,kikérik maguknak,én meg azt hogy tanuljanak meg viselkedni pl. és nem lesz semmi gond, minden csak itt csapodik le VISELKEDÉS,mert ki akarnak tünni a tömegböl ujjat akarnak,mert ez most olyan trendi...
van itt még böven dolog ami pfff
nálam az lenne a megabrutál "keveredett ratyi"
Ezt énis igy teszem,ha vanrá lehetöségem!
Egyébként azt olvastam,hogy a délutáni alvás(1-2 ora)igenis jot tesz!Régebben a földeken dolgozomemberekis aludtak az ebéd után egy orácskát!
Dehogy nem, ha tudnád milyen barátaim vannak?
A gyerekeim azt választanak akit akarnak nem nekem kell velük élnem én elfogadom , bár ki is az, egyébként én nem az afro színesbőrűekre gondoltam igazán, hanem az indiából hazánkbaszakadt Rézműves családra.
...ez oké...
Csak egy kérdésem van: és ha én színesbőrű vagyok? Tegyük fel, nem lenne kép az adatlapomon, és iszonyat jól elbeszélgetnénk stb... Az első találkozás után már nem lennénk jóban? Már nem lehetnék a barátod? Ugye milyen veszélyes a vak előítélet...
Zseby!
Én a véleményemet írtam le te meg a tiedet, ezzel szerintem rendben is vagyunk, semmi harag, képzeld el ha egyformán gondolkodnánk milyen furcsa lenne.
Kívánom, hogy a gyermeked színesbőrű párt találjon magának... az lesz csak a dilemma... Fordulj szembe a gyermeked boldogságával... De kérlek, inkább ne is reagálj erre, mert biztos meg fogod magyarázni, hogy a te gyermekeid ilyet aztán sose... stb. Pedig én szívből kívánom...
Na, sziasztok!
ezt multkor fistván berakta itt az ominózus pillanat
nekem nagyon tetszik ,föleg mikor a végefelé bevágják hogy szakit a távolban... http://www.dailymotion.com/vid...
jó reggelt
érdekes téma,,nézd engem sem látsz tar fej pomber dzseki,meg bakancs piros füzö,,én sem tartom ezeket a megmozdulásokat okos dolognak,valakit szekálni mert hogy néz ki,itt nálam nem a kinézet a lényeg,személyes tapasztalat van emberekkel csoportokkal,de nagyon egyszerüen el tudok élni mellettük,nem emgyek zaklatni öket,sosem fogsz látni kezdeményezni,ilyen hogy nincs munka a számukra meg bla bla bla,más is gályázik keményen nem a plori hivatalhoz fut 6 gyerekkel pénzért,és szószerint addig bögeti öket mig nem kap,sajna a ygerek nem tehet hogy ritka bunkó szülei van,de a példa ragadós,és megy ez generáción át..ezt bezzeg könnyen eltanulják,meg hogy kell az idös néni csirkéit el lopni,szerinted mennyi történetet hallottam,meg láttam óvintézkedéseket hogy zárták a csirkéket "jobban mint mi a mociainkat!
és még folyt...ki sem kell menjek külföldre..de voltam....én sem akarok belemenni csak ennyire hogy értsd meg miért van ez a véleményem,és hiába adsz esélyt adhatsz,de úgyis visszaélnek vele ez megint csak tapasztalat,ha 1 szer megütöd a bokád,szerinetm te sem kezded elöröl ...
csöle igen tudjuk egy csúna szó,de hidd el ez ott van bennünk,és anygon nehéz kigyomlálni,föleg ha már tapasztaltuk...
nyilván sokan veszünk házat közel olyan emberkehez akikröl beszéltem..akkor miröl is beszélünk?
ON:kicsit átnyálaztam a ginisz rekordok könyvemet,abból idéznék(nem mitnah újdonság lenne):
"2005.szeptember 7-én a utahi Bonneville Salt Flatsben az amerikai John Noonan 406,62 km/h sebességet ért el átalakított 1350 cm3-es Suzuki Hayabusa motorjának nyergében."
(persze gondolom már nem ő tartja a rekordot)
Megyek szunyokálok egy kicsit!Délután jövök( fenyegetés).