Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivan az öregebekel:Milka,five.fistván. . . . . . . . .

Csak nem, a piskostáncot kell nézniük az aszonyokkal
na én lelépek,hagylak benneteket szóhoz jutni
Azé mert gratuláltam az új motorjához?
Alpha grat a busádhoz!
nézzünk csak oda!hogy benyalja magát!
Ez is igaz
Ha már így szóba került.
alpha grat a busádhoz!
de nekem akkor is az enyém a legszebb
Ugye hogy ugye
akkor is csak mindenki gratulál az új busákhoz
amugy mondasz valamit...
majd farsangkor.....
tudom de aze ne mennyunk ma at lavboxba....
na akkor beszéljünk a motorokról...
Úgylátszik ritkán jársz ide kedves alphahím barátom
Úgy naponta max 10-15 hsz szól a busáról
akko ma inteztetem is......nem fog tobbet telefonalni...
06 30 607-7700 ez a telefonszám drága smiti(18) barátunké!
meg tan lavsztori?
busaforum gyerekek!
Ez valahogy rám is jellemző és mégis Oroszlán/szüz
Én le sem tagadhatnám hogy kos vagyok:idézem:Tul.:robbanékonyság,becsvágy,bátorság....gyorsa
n összetűzésbe kerül a környezetével...szereti a regényes,kalandos dolgokat,szeret parancsolni,képtelen az engedelmességre.....stb
Akkor veled vigyázni kell!
A Skorpió Aszcendensű egyén nagyon dinamikus és erős egyéniség. A személyes vonzerő, minden törekvésükben sikeressé teszi ezeket az embereket. De a stresszhatások, illetve a manipuláció, valamint a becsapottság érzése megszállottá teheti őket és megerősítheti a kiegyensúlyozottság utáni vágyukat. Ha negatív irányba mozdulnak el, előjöhet a bosszúálló énjük, és komoly károkat okozhatnak az energiaterükben lévő embereknek
Na akkor ez egy szép kihívás neked! Az ifjú titánt bevezetni a harcmezőre!
A Szűz Aszcendensű egyén jó értelmi képességgel, kiváló tárgyilagossággal és bal agyfélteke működéssel rendelkezik. Nem lassú, de szereti felmérni a helyzetet mielőtt cselekszik. Testbeszéde is tükrözi ezt a megfontoltságot. Miután felmérte a helyzetet és meghozta a döntését, megfontoltan cselekszik. A megfontoltság számos kérdést vethet fel. A döntés meghozatalához szükséges időt kérdések özönével álcázhatja, melyek tudattalanul is egyfajta lassító mechanizmusként működnek.

Elemző képessége kiváló, de stressz hatás vagy biztonságérzet hiányában a gondolatai mögé rejtőzik, túlságosan kritikussá válhat. Intellektuális szinten polarizálódik, ezért a stresszhatások, illetve az aggodalom feszültséget kelthetnek benne és elzárhatják az agyba áramló energiát, amely olyan mentális mérgeket termel, melyek épp oly károsak a szervezetre, mint a materiális mérgek.