Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg is ijedtem volna !
Mi van kavicsmester!
Nem hiányzik a moci?
Hát...nem lehet könnyű...rohadjon meg az a szarházi aki miatt így járt...
Nem,nem.
Bár a kezev elfagyott szegénynek,de el volt.Mimást tehetett volna?!
Hát igen,az R-es sorozat,nem valami hosszu.Elég szükös rajta a hely!
Valoszinü,de nekem nagyon bejön!
És ha valaha válltok,valoszinü hogy csak turát veszek!De az még 2-3 év,addig még a Honda is homorithat egyett!De a szivem a hangvillások felé huz!
Na szerencséd! Mert megfakanalázlak...
1995.11.ho
Szevasz te csacsi! Olvass vissza!
Így már más!
Lehet!
Még nemvolt szerencsém menni vele!
Nálunk a sofför,sose sielhetett!Meert ha baj van,akkor nincs ki haza hozza a buszt!
Üljél rajta sokat!
De a busa...na azt mintha rám szabták volna...úgy simul és olyan kényelmes! Nem beszélve a többiről...hogy király...császár..isten...és a motorok motorja. Aki egyszer kipróbálja, annak nem létezik más többé...Beszélhet itt bárki bármiről..az csak üres erőltetett ömlengés...
Ezzel én is pontosan így voltam!Szerintem nem 180cm feletti motorosra tervezték
Hallom Maistear testvérünk is kinnt volt a korcsolyázáson? Nem túl erős rehabilitációs program ez?
ebbe voltam szerelmes, mindenáron ilyet szerettem volna, ameddig rá nem ültem...
Mintha ráültem volna egy pónilóra...
A forma a legszebb szerintem is, csak egy kicsit Yamahásan bonyolult!
A legszebb moci:
Yamaha R1 SP
Ráadásul egy guruló fürdőkád az is...140 ló 260 Kg... technikailag biztos pipec, mert a yamaha szerintem a legprecízebb...
Ezaz alázd a kawákat! Én visszafelé az M5-ön nagyon gonosz vóltam! A belsősávba gurigázott 1 mocis kb 200 kilóval mehetett. Hát én nagyon szemét módon a belső belsőjében elmentem neki mutató szerint 300 kilóval! Hát szerintem szegény még most is remeg. Ha esetleg olvassa ezt a fórumot, akkor bocsi!
.....a csigát jobban szeretem
Milka a Nexia mikori? Nem mintha számítana, csak még is
Okké! De ne egyél túl sok osztrigát!
Az FJR menettulajdonságaiban csalódnál!
Hát valószínű,hogy Február 5.-ke körül!Most Jan.25.-től-3.-ig Franciaországba viszek síelőket!Nem sok kedvem van,de ha már ott leszek,csúszok én is egyet-kettőt! Ha Óváron leszek mindenképp hívlak!