Buli nem lesz,csak csajos nap volt.kicsit másképp mint szokott lenni mert a gyereket is vittem.este nem megyek sehova mert apa hivni fog,olyankor 3 órát is elbeszélgetünk,és az nekem mindennél többet ér
Egész nap esik az eső!Ma kicsit kiköltekeztem magam.Barátnőmmel meg a gyerekkel voltam.Na aztán a pasija is jött,de legalább volt aki a fiammal elszórakozott.Mig mi vásároltunk,ők ketten játékteremben voltak ,megzzázni.
Hmmm..ezt hívják Shopingitis Irtosatis-nak. Férfiakra jellemző nagyon kellemetlen betegség.
Tünetek: emelkedett vérnyomás és pulzus. Magasfokú ingerlékenység és tenyerek viszkedése mellett, gyakran a hangszálak erőteljes igénybevétele kíséri. Ha nem avatkozunk be kellő időben, a beteg teljes fizikai és szellemi összeomlás határára kerülhet.
Általában egy bizonyos úgynevezett "feleség" nevű hordozó terjeszti.
Javaslatok:
Hideg sör elfogyasztása a hypermarket büféjében némi égetett szeszt használva katalizátorként
Esetleg néhány szál cigaretta elszívása is javasolt az egyensúly helyreállítása érdekében
Amennyiben ezekkel nem érünk el még átmeneti tüneti kezelést sem, azonnal hagyjuk el a területet.
Tiszta buzik az emberek
Nekem tolja a faszom kocsiát hátra nézek és megkérdezi valami bajom van?
Simán arébb rugtam a kocsit és mondtam hogy nincs.
Állok a sorba a pénztárnál kb:15 perc
a mögötem álló vén fesz 2 ször tolta rám a kocsit de akkor már bevettem 1 szem nyugtatót.
Szerintem egyszer agyvérzést kapok vagy infartust.
Vagy valakit elverek mint buzi a faszát.
50 az maradhat sztem me gyalogos kifő hamar
de 90-ről 100-ra
130-ról meg 145-re emelném az elfogadható!
na meg hát csinálni kéne vmit utat is amin lehetne ezeket a sebességeket tartani úgy hogy ne szakadjon ki a futómű alólad
http://www.videoplayer.hu/vide...
Tünetek: emelkedett vérnyomás és pulzus. Magasfokú ingerlékenység és tenyerek viszkedése mellett, gyakran a hangszálak erőteljes igénybevétele kíséri. Ha nem avatkozunk be kellő időben, a beteg teljes fizikai és szellemi összeomlás határára kerülhet.
Általában egy bizonyos úgynevezett "feleség" nevű hordozó terjeszti.
Javaslatok:
Hideg sör elfogyasztása a hypermarket büféjében némi égetett szeszt használva katalizátorként
Esetleg néhány szál cigaretta elszívása is javasolt az egyensúly helyreállítása érdekében
Amennyiben ezekkel nem érünk el még átmeneti tüneti kezelést sem, azonnal hagyjuk el a területet.
Végy egy szamurájkardot!
Nekem tolja a faszom kocsiát hátra nézek és megkérdezi valami bajom van?
Simán arébb rugtam a kocsit és mondtam hogy nincs.
Állok a sorba a pénztárnál kb:15 perc
a mögötem álló vén fesz 2 ször tolta rám a kocsit de akkor már bevettem 1 szem nyugtatót.
Szerintem egyszer agyvérzést kapok vagy infartust.
Vagy valakit elverek mint buzi a faszát.