Az amerikai sisakokkal érdemes vigyázni. Nem véltlenül más a nevük, mint az európai modelleknek, más fejformára vannak tervezve, meg nem biztos, hogy megfelelnek az ECE mittudoménhány szabványnak.
egyébként ha msn-eznni akartok de csak net van a közelben itt is be tudtok lépni
csak nem szabad bezárni az elözö megnyitott web oldalt..folyamatosan nyitva kell hagyni
Hú vazeg
Jó ötletnek tünik de én már találkoztam vele élöben is és nem nagyon lehet vele rajta támadási felületet találni.
Marha nyugott fickó
Ja és nem is irogat
Lehet hogy már fél is
elkövetek mindent hogy komolyan vegyenek """kép""",,"""feedback 100% plusszos vagyok"""
ha ezek ellenére nem küldenek akkor keresünk másik lehetöséget,,csak lesz..
e-bay profile...om
megoldottam....megnéztem zoohayabusa gépén a kipuffogót .....láttam hogy az ő lábtarójai is olyan mint az enyém és a bilincsnél távtartót használ....ez lesz a megoldás
Valaki segithetne rajtam!msn-em meghalt és ezt irja ki:hibakód80048820.Meg hogy a hiba az állomásleiró fájl-ban van...na de mi a fene az?És mit tegyek?
A jobb oldali kipuffogóm befelé hajlik.mivel volt egy jobb oldali csúszásom gondoltam h a lábtartó.
Ennek más formája mint a bal oldalié azért gondoltam h ez lahat a baj , de a lábtartón nem látok olyan jelet ami görbülésre utal...ráadásul mivel a lábtartó aluminium nem hiszem h nagyon el tudna görbülni törés nélkül.felteszek egy képet a lábtaró állásáról hátha az jobban mutatja amit írok
csak nem szabad bezárni az elözö megnyitott web oldalt..folyamatosan nyitva kell hagyni
www.ebuddy.com
Jó ötletnek tünik de én már találkoztam vele élöben is és nem nagyon lehet vele rajta támadási felületet találni.
Marha nyugott fickó
Ja és nem is irogat
Lehet hogy már fél is
ha ezek ellenére nem küldenek akkor keresünk másik lehetöséget,,csak lesz..
e-bay profile...om
Én eleget teszek egy hölgy kérésének
Lehet vele Msn-ezni.
Csak nem ugyan az a felület
http://store.netacademia.net/m...
Te nagymester ma este kinek a vérét szivjuk
Ennek más formája mint a bal oldalié azért gondoltam h ez lahat a baj , de a lábtartón nem látok olyan jelet ami görbülésre utal...ráadásul mivel a lábtartó aluminium nem hiszem h nagyon el tudna görbülni törés nélkül.felteszek egy képet a lábtaró állásáról hátha az jobban mutatja amit írok