Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De elvileg ez nem "amerikai sisak" hanem a SHOEI minden évben csinál a suzukinak néhány modelljéhez.
Az amerikai sisakokkal érdemes vigyázni. Nem véltlenül más a nevük, mint az európai modelleknek, más fejformára vannak tervezve, meg nem biztos, hogy megfelelnek az ECE mittudoménhány szabványnak.
egyébként ha msn-eznni akartok de csak net van a közelben itt is be tudtok lépni
csak nem szabad bezárni az elözö megnyitott web oldalt..folyamatosan nyitva kell hagyni

www.ebuddy.com
Hú vazeg
Jó ötletnek tünik de én már találkoztam vele élöben is és nem nagyon lehet vele rajta támadási felületet találni.
Marha nyugott fickó
Ja és nem is irogat
Lehet hogy már fél is
elkövetek mindent hogy komolyan vegyenek """kép""",,"""feedback 100% plusszos vagyok"""
ha ezek ellenére nem küldenek akkor keresünk másik lehetöséget,,csak lesz..
e-bay profile...om
Maga mondta hogy magázzam
Én eleget teszek egy hölgy kérésének
De nem is öregek .Már megint kezdi a csipkelődést a kis taknyos! amúgy mindenkinek kösz a tanácsot,az ügyön vagyok
Ja elfelejtettem hogy önök már nem fiatalok
megoldottam....megnéztem zoohayabusa gépén a kipuffogót .....láttam hogy az ő lábtarójai is olyan mint az enyém és a bilincsnél távtartót használ....ez lesz a megoldás
Mi megrögzött konzervativak vagyunk...nehezen változtatunk.
Ez már jó Görl!
Ezt tessék használni.
Lehet vele Msn-ezni.
Csak nem ugyan az a felület
Ja ez nem él sorry
szerintem újra kell telepíteni!
Hát bazeg...ezek elmentek esni kelni..De ahogy nézem van itt azé egy nagydarab husifalat akinek jóóó sok vére lehet! És nem is márkatárs!
Valaki segithetne rajtam!msn-em meghalt és ezt irja ki:hibakód80048820.Meg hogy a hiba az állomásleiró fájl-ban van...na de mi a fene az?És mit tegyek?
Ja mostmár teljesen "re"vagyok"laxálva

Te nagymester ma este kinek a vérét szivjuk
szerintem elvileg igen
A jobb oldali kipuffogóm befelé hajlik.mivel volt egy jobb oldali csúszásom gondoltam h a lábtartó.
Ennek más formája mint a bal oldalié azért gondoltam h ez lahat a baj , de a lábtartón nem látok olyan jelet ami görbülésre utal...ráadásul mivel a lábtartó aluminium nem hiszem h nagyon el tudna görbülni törés nélkül.felteszek egy képet a lábtaró állásáról hátha az jobban mutatja amit írok
Hello Maistear!
? miért ugy érzed, hogy nem?
Hát ezaz, ott vagy nem pedig a jégen.