Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ati
igen jó hogy irtad,,a foci jó elfutásra de nem csipö mozgásra

csöle
jah értem ez olyan kártya szitu "worldwidcredit"
mostmár lassan swipe olom a kártyámat
Jóóó ötlet
Csak az a baj hogy nincs cascó a vason.
De lehet hogy kötök rá és akkor. . . . . . . . . . .
Nehogy azt hidd! A buliban leiszom ezt rólad!
Ez kérdés akart lenni?
De amúgy mivel versenyszerűen Focizok bízok a lábaimban
Szégyen a futás de hasznos
ez olcsó volt még itatni sem kellett
pityu mostmár nem csodákszok hogy emelgeti a mocid még 3.ban is wazzze
? Igazságra? 3 hónapig bírtam aztán menekültem. Ennyi. Megevett reggelire a végére...kicsit fehérmájú volt a szentem!
azért kiváncsi lettem vollna a tényleges valóságra,,nem itt a 16:9 re(vetitövászon)
majd egyszer leitatunk és elmeséled bánatod hogy kiütött egy csaj
Hát szuper...bár én úgy vagyok ezekkel az übertuningokkal, hogy ha valaki jó motoros akkor a sima gyári motorjával is lazán kifujja az orromat lehet akármilyen tuning a gépembe. Én meg nem vagyok valami hűde milyen motoros...
Hja...mint Floki kutya a lábtörlőt! Bár 21 évesen én épp egy 40 éves nőcit kínoztam...
te ati érzed az eröviszonyokat de nem csak mocira értem
busacsajszi ott tép szét ahol legvastagabb vagy
felhívnám a figyelmet a nyomatékgörbére: 3500 felett sehol nincs 100 Nm alatt...
a régi 1,4 ecotec Astrámnak a max nyomatéka 120 Nm főtengelyen, ez meg keréken ennyi...
Szupi! Akkor már lassan csak 2 000 km-t bír majd a gumid!
Na várjon csak! Nehogy a denevér megszívogassa azt a tetoválást ottan!
Még jó hogy a sisaknak nem fog annyira fájni
Íme a motorom jelenlegi teljesítménye keréken (eddig tévedésbe voltam a 187 lóerővel, az ram air szimulációval készült(fújták be nagy sebességgel a levegőt az airboxba) ez meg normál légköri nyomáson) viszont teljesen kisimult a járása, a régi Power Commander térképpel alsó tartományban "megfulladt a sok benzintől", most meg sok helyen +30-as érték helyett -10 kellett. Valószínű a lambda szonda zavarhatta meg az előző mérést.
pep! Van egy ötletem. Add oda Mr-nek a mocidat -3 fok körül, aztán majd ő elrendezi a problémádat!
Az én sisakomra az ön tetoválása lesz ráfestve
Majd én festek rá valamit!De nem garantálom hogy ilyen kézügyességgel kivehető lesz hogy mit ábrázol .Mondjuk egy denevért,mert mindig szivjátok a másik vérét
ECE 9 A Magyarországon forgalmarható bárminek
Aszondod? Hmmm...
az RF1000-ből ami az XR1000 ami megfelelője.
Igen, Amerikába. Jobban jársz, ha veszel egy 1 színű XR1000-t és megairbrusholtatod valakivel.