Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No figyelem!
A Fórum FARSANG ideje Február 23.Szombat!16-17 órás kezdéssel!
A rendezvény Mr. Hayabusánál lesz a Piroska utcában1039.Budapest,Piroska u.2/, az ott alvás megoldható, aki ott akar aludni, az írja a listán a neve mögé, hogy ott aludna. A szállás díja sok lett 3000ft/fő,külön fűrdő,Wc minden szobához.

A farsangi móka 3500 Ft lesz/fő.
Ebben benne lesz egy vacsi, üdítő, sör, rágcsa, közkívánatra SOMLÓI /mint Hévízen/, és az étterem,konyha,és tálalóeszközök bérlése baráti áron...

Jelentkezés a Hayabusa Topicban!
Bármilyen kérdéssel nyugodtan zargassatok,számom: 0620/323-0189 ha tudjuk megoldjuk!

Minden Motoros Társunkat szeretettel várjuk, gyermekeket is hozhattok,nekik díjtalan a belépés!

BELÉPÉS CSAK JELMEZBEN! /NEM MOTOROS!/

1. Mr. & Mr.-né
2. Milka + Milkáné
3. Csöle - szállás kell
4. Menyus + Gabyca
5. Fiveurban + a 40 rabló
6. Xx Man & Mona
7. Maci + né - időponttól függően..../The Bear/
8. Alpha - SZÁLLÁS KELL
9. pep + pepné - időpont függő
10. Biri + Tyúk
11. Bééb (szintén időponttól függ)
12. Busati + Gabriella + Kispuncisom + Nagylányom
13. Borso!
14. Tbi01 + Anikó + Jages+Anita
15. xxAti
16. Andrea
17. Herczeg Zoltán
18. Lóri
19. Sasa + Sasáné
20. gabor01 (ha nem dolgozom...)
21. Zsebes + Peet
22. Maistear + Niki
23. Arthur + Szilvi +kölök
24. Hot Road Laci
25. Zoohayabusa + 1 – SZÁLLÁS KELL
26. Ákos417
ToronyeszÜ?Csak egyszerü sofför!Ahhoz meg csak az kell,hogy magason ülj,nagy sujjod legyen,és mindent tulélsz!
Elbeszéltünk egymás mellett!
Drááága toronyeszű barátom testvérem! Imádlak! Nem Maistert hívjuk meg, hiszen evidens hogy ő jön, hanem azt a tulkot aki miatt balesetezett! Teeee kis te!
Szerintem mi most Maisterröl beszélünk!
Ö
Minden bulin ott van!Ezis egy nagy pozitivuma a srácnak!Még igy "betegenis",helytáll ahol ,és ahogy tud!
Neeem...Arról a köcsögről beszéltünk aki elédvágott... Nomeg akkora kondért azé még Mr. se tudna szerezni...
Aha. Kezdtem már megijedni hogy megakartok főzni... meg hogy én cigány? nem vagyok én barna
na megyek mert mar a nok rangatnak.......cso holnapig
Arról a kedves emberről van szó, aki keresztbe állt előtted, mert úgy gondolta te át tudod ugrani
jaaa de mar holnap megyek haza....a nyaron ide is kijohetnenk...szep a hely...760KM...
Szomorú ha nem tudsz velük mit kezdeni. Küldjek Viagrát mert beugraok akkor a patikába... gondolom van ott tudják hogy van ilyen problémád és adnak ha mondom hogy neked kell...
most rólam van szó?
Induljak?
szevasztok, mzu?
itt vok csehben egy barban annyi itt a no h nem tudok veluk mit kezdeni.......
Kikérem a disznók nevében!
Méééé? A disznók csak megennék...talán...
SUZUKI V-King1800 :
Fene a gusztusod Csöle főttcigányt?
Milka! szerintem hívjuk meg őt is a buliba...oszt Mr-el majd kezelésbe vesszük...biztos van Mr-nek valami rendes nagy kondérja...
Jó lenne már ha a jelentkezők közül valaki lépne...mert jövő hónapban meg kellene rendelnem az újat...ha meg nem viszik el azt sem bánom, csak akkor nekiállnék még kicsit csinosítgatni....
Dehogynem hiányzik bazeg!
Igen!
És sajnos bármeikünknek áll a zászlo!Ö is csak ment volna haza!És tényleg lassan!