Te Gáborom!
Ne haragitsd magadra a Hondásokat,mind nagy vassal közlekedik!Elöbb-utobb csunya halálod lessz!Szélesebb leszel mint hosszabb,és 2-cm vastag!
Tegnap jöhettél volna MAN-t szerelni!
De ismeröskörbe,biztos találok neked valami szerelgetni valot(van elég teherauto).
Csak ugy megjegyezném,az XX-et használltan se kell szerelni,nemhogy ujonan atomjaira szedni.Na mindegy!
Én pontosan irtam a nevet(nem vicböl).
A madár fajtája,meg ott van a képen!És nem "egy gyors gép",hanem a leggyorsabb 13.000-méteren(ehhez értek egy kicsit) mármint a repülökhöz!
nagyon cép!
el tudom képzelmni hogy néz ki egy vadászat után mikor jóllakkot
hentes az üzletben egy nap után
de igy nagyon szép
a hóbagoly is tetszik pimaszul
Hát vazzeg mi van a bevásárló központokba kb:8 embernek baszkuráltam volna szét a száját
Mindig megfogadom hogy nem megyek töbet
De ha nagyon akarod lehetsz Zsuzsika 2.Vagy te kapsz egy fiu nevet!
Ne haragitsd magadra a Hondásokat,mind nagy vassal közlekedik!Elöbb-utobb csunya halálod lessz!Szélesebb leszel mint hosszabb,és 2-cm vastag!
De ismeröskörbe,biztos találok neked valami szerelgetni valot(van elég teherauto).
Csak ugy megjegyezném,az XX-et használltan se kell szerelni,nemhogy ujonan atomjaira szedni.Na mindegy!
A madár fajtája,meg ott van a képen!És nem "egy gyors gép",hanem a leggyorsabb 13.000-méteren(ehhez értek egy kicsit) mármint a repülökhöz!
el tudom képzelmni hogy néz ki egy vadászat után mikor jóllakkot
hentes az üzletben egy nap után
de igy nagyon szép
a hóbagoly is tetszik pimaszul
Továbi jó munkát aki dolgozik
Othonrol fojtatom
képek meg hajnal 1 kor voltak vissza idö utazás
http://images.google.hu/imgres...
Blackbird