Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérünk egy egészalakos képet most! Azt mondtad levágattad a hajad...
De elkényelmesedtem!hozzászoktam hogy az ágyból irogatok,a laptop alól.most meg marha kényelmetlen ücsörögve irni
Üdv kislány!
Köszi Csöle

Menyus...igen ilyesmire gondolok de kék háttérvilágítással az óra és a for.számmérő mögött is
És ez 340-re van kalibrálva? És műxik is?
Szép jó estét mindenkinek!
Jaaaaa! A kutyamindenitmá! MRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR! Magamhoz!
Van egy Böszőke nevű tengerimalacunk,nagyon édes-2 éve hoztam haza a kórházból mert a gazdijának nem kellett.arra hivatkozott hogy már öreg jószág...na azért 2 évet még lehúzott nálunk és ki tudja meddig bírja még Más állatka nincs mert nem vagyunk itthon.A kutya meg ugye igényli a társaságot.
"motorosállat" néven mocorog itt a srác a fórumokon, aki csinálja a karbon cuccokat!
Hát az én sárvédőmet nem juttatja el senki sehová. Menyus barátom nem ért rá, mert elromlott a kocsija. Zaklassátok Mr. Hayabusát, az övé ugyanolyan mint az enyém.
Őőőő... kis is viszi végül is? Biri talán? De Böszme ha megvan akkor itt tudni fog róla mindenki ugyhogy megkapod az infót!
Ilyesmire gondolsz
OK.
Amúgy önnek van háziállata?
Lehet tudni ki fogja vinni ha esetleg lehet és jó az ár akkor kinél kell kérni?
Max 10-ig.
Ma éjszakás.
Itt leszek önnek ameddig csak szeretné
Fistvan sárvédőjét juttatja el valaki a karbonos emberhez éppen. Ha odaért ő leveszi a mintát és mondja az árat, mi pedig, hogy hány darabot kérünk!
Honnan tudod hogy nem ittam?Lehet hogy az az esti altatóm
ma is kitúr a helyedről Pókerbajnok?
Ehh Girl! Nincs stílusod...a napot ezután egy deci meleg marhavérrel kellett volna zárnod!
Szia Csöle!
és jelenleg hogy áll a projekt
kinél lehet érdeklődni
De a világnak is csak eme szép és művész oldalát!
De hisz az enyém széééééép!
Kisfiú még,csak fel akarja fedezni a Világot!