Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát hogyne érdekelne! Na majd holnap...
Hát ennek van 1 előzménye de majd holnap leírom ha érdekli!
Jó éjt.
Megyek én akkor meg úgyis mindjárt jön a pókerbajnok
A holnapi viszont látásra.
arra pont jó hogy elaludj rajta
Megyek én is ...lesz valami Van-Damme film RTL-en...megnézem mit bohóckodik.
Jó éjszakát az Uraknak és a kis pisisnek
Hát akkor szép álmokat neked!
Majd szólok pep-nek (mert ahogy nézem jókötésű gyerök...) ha összeszakadnék mint járóka a Maistear alatt, akkor egyengesse az utamat...
Nekem lassan alvás lesz
igen...vedelek vaze...
és az mire jó?Nem mintha én olyan sokat innék,de ha olyan van,meg buli,meg nyár,akkor én is szoktam iszogatni.
Vedelsz?
Én már 2 éve 1 hónapja és 19 napja vagyok antialkoholista
Meg ugye a zenész multamnak köszönhetően...ha én egyszer nekiállok inni...na akkor iszok. Nem iszogatok.
Meg a sok stressz is jön...
Neeeem...Csak néha adni is kell a szervezetnek, nem csak elvenni...kizárolag ezért. Ez egy kiváló időszak nekem az év eleje egy kis regenerálódásra...kis sport...odafigyelés magamra...aztán nyáron meg jönnek a sörök...meg unicumok...meg finom vörös borok...jóóó kaják...
miért csak addig?Fogadás vagy mi?
akkor úgy látszik a tényezö hogy nagyon és egyszer csak lesz benne,ha már birja,legyen már kürünkben egy nitrós busa,,,mondjuk irben láttam eggyet de pont parkolt,ott a vége 5-6 ba nagyon kéne tökéletes élmény lenne...
Hát én most antialkohol szakaszban vagyok elvileg március végéig...de a bulin kivételt teszek!
Nem szotyola! Akko lesz ebből még Nitros is... Várjunk csak türelemmel!
Én se...
De ez az egész nem így indult, minden következett a másikból. Elkezdte enni az olajat-szelepszárszimmering csere, ha már úgy is le volt bontva a hengerfej, mondta a srác, aki csinálta, hogy ismeri Belme József volt szerelőjét, aki olcsón megokosítaná a hengerfejet. Aztán végülis jelenleg még csak ennyi van csinálva vele. De ha már úgyis megvan a másik blokk, meg úgy is szét lesz szerelve megint a hengercsere miatt, a szívó vezértengelyt könnyedén be lehet rakni a kipufogó tengely helyére, csak el kell fokolni. Ez sokkal nagyobbat emel, kb 6 plusz lóerőt hoz. Ez se nagy költség. Ami plusz az a Wiseco dugószett. DE EZ ELBÍRJA A NITRO-t IS! Hmmm
Enyémen van...bár most már nem fizettem be az előzőt ...
Jaaa hogy a széttépést úgy érti?!
Na azt megnézem már az ivásra gondolok.

Megyek is a spajzba gyurok vaze Jim Beam+ Beck"s
Tudod Zoo...manapság a legdrágább portéka az információ!