Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

deeeehoooogy Te szétkapnád a mocim, én meg szépen csendben, a sarokban ülve végignézném, mi?
hidd el hogy a "hawk" névre halgató madár nem sas,és ezeket hozta be mutatom milyen oldalakon
és it a lényeg az volt hogy a blackbirds eszik sólymokat hawk okat falkon okat
nos mint az elözö képeken ha látod valami lrthetetlen módon ott csimpajzkódika hátán,de nem találtam infót mit is kezd ezzel a manöverrel,,,csöle mondta "élvezkedik" szerinet potyázik,lusta repülni,meg kicselezi a zsákmányt ,igy elutazhat a fészekig a sólyommal,,
ennyit tudtam meg errül a furcsa állatkáról szokásáról,mert hogy csúnya vége lesz annak aki sólyommal packázik az a képekböl látható
görgessétek le a feléig ott lesz a japán sólyom meg közveteln egy leucistic hawk hófehér gyönyörü
Nem mondod hogy bántanál?
Tetoválása kész van már?
hidd azt...
Köszönöm kérdésed, nagyon jól van!
Jónapot hölgyek urak.
Busati hogy van a lánya?
Remélem igazuk lesz!
Itt is tré! Esik. De az időjósok azt mondták, hogy estétől felszakadozik!
Nem tudom nállatok milyen az idő, de itt nem úgy néz ki mintha javulna holnapig!
Ne sírj Gabi! Holnapig már csakkibírjuk valahogy!
Cool 13 egyáltalán nincs írhatnékunk, MOTOROZHATNÉKUNK van!
Menyus! Vagy?
A banditák a börtönben végzik!
Legalább is a filmeken!
Hát ez a vadállat nem magvakat eszik! Az hogy meddig marad, az rajtatok múllik! De inkább maradjon tovább csak SZÉPLEGYEN! Meg a mintákat is le fogjátok venni róla! Váz idomok stb.
A francba, mire egy oldalt elolvasok, már megint lapozhatok mert teleírjátok! Hihetetlen írhatnékotok van!
Hééé srácok,rájöttem a tutira.
Irogatok itt mindenfélét igy a solyom úgy a fekere madár már nem is lehet követni.
Az biztos hogy ha v.mi álat akkor a Bandit-(a) lelövi. mert a golyonál egyik DÖGLÖTT madár sem gyorsabb
Az nagyon zsír lenne!
no probléma! nincs baj ,még ha nekem szólt volna is!
Azt hittem egyszerre indulunk, de ha te előbb akarsz?
hozd csak, elfér
minap vittek el innen egy dl650-est.
meddig marad nálunk? kalitkát is hozz a madaradnak, ne kezdjen röpködni a műhelyben, meg magvakat is...
Hjóóvan...majd megvárlak a repülőtéren...
Én benne vagyok Barcelóna nagy álmom, iszunk egy kávét, azt visszajövünk!
Ha nem esik felmegyek!
Átadom ha te is átadod!