Ahol elválik az út Dobogókő vagy Esztergom felé...ott van egy erdei út....ott mentünk fel. Emlékszel, még a sorompó mellett is áttoltuk a motorokat és kiderült, hogy nyitva volt?! Volt még egy KTM, Busacsabi, még egy gixxer, egy badnit és egy DL. Lefelé meg kissé csúszós volt......éreztem..... Van még egy kép de azon én vagyok, úgyhogy vizuális környezetszennyezés lenne.
Gazdagrét nincs messze tőlünk (igen) Kilátótér környékén
Gazdagrét "körül" van az ovál pályám, szeretek körbe körbe menni ott
Jogsi nélkül én már nem ülök fel rá, nem piszkálom tovább az ördögöt :)
Természetesen nem veszem sértésnek, tudom én is hogy nem egy életbiztosítás amit csinálok.
Sosem fogom elfelejteni.....ahogy Csabi felvitte a jégre a Bandát! ...és nem 1-2-3 miliméteres jégpáncélra!
Szép nap volt!
Csoda volt,hogy nem estem!
Mara!
Nagyon várom a képet!
Esetleg egy mms belefér?
Pep!
Megvagy Te verés nélkül!
Annyira aranyosak vagytok!
Igazán összedobhattátok volna a csóró szakácsnak karácsonyra! ,
Amúgy nagyon szívesen kipróbálnám!De csak úgy,hogy mindenhol!
Aszfalton,vízen,vízben,jégen,búzatáblában,száraz erdőben......jaaaa,és hóban is!
A telómon van, megpróbálom leimádkozni!Ahogy tudom adom. Most találtam meg. Full bőrben, jégpáncél, háttérben Rosinante meg a még ép 600as gixxer is beleóg! Szép nap volt!
Hyperspace69!
Ne vedd sértésnek,de így visszaolvasva tényleg megkellene tanulnod mocizni,mert megmondva őszintén bele a pacekba,addig ön-és közveszélyes vagy amíg nem uralod biztonsággal Busa Úrat!
Szívesen segítek bármiben...akár közös suhanásokban is,hogy hogyan kezeld,de Neked társasággal még NEM SZABAD MOTOROZNOD!
Mindig is előállnak hirtelen helyzetek,és ilyenkor számít a rutin,az összeszokottság,és a tudás!
Soraimat jó szándékkal írtam!Ne értsd félre kérlek!
Mint írtam szívesen segítek ráérő időmben!
Keress nyugodtan,számom az adatlapomon!
itt van:http://www.youtube.com/watch?v...
Hol van az oldal vámpirja?
Na de hogy minek mentünk oda, nemtom !
Gazdagrét "körül" van az ovál pályám, szeretek körbe körbe menni ott
Jogsi nélkül én már nem ülök fel rá, nem piszkálom tovább az ördögöt :)
Természetesen nem veszem sértésnek, tudom én is hogy nem egy életbiztosítás amit csinálok.
Tényleg mi a picsát kerestünk ott a jégen? .
NÉZELÖDJ
Nézelögy ha van idöd a youtube-n és ott találsz gyorsulást száraz aszfalton.
Na az nagyon komoly
UI:énis kiprobálnék 1 ilyen szörnyeteget
Még naon friss volt a ruci is!
Szép nap volt!
Csoda volt,hogy nem estem!
Mara!
Nagyon várom a képet!
Esetleg egy mms belefér?
Megvagy Te verés nélkül!
Annyira aranyosak vagytok!
Igazán összedobhattátok volna a csóró szakácsnak karácsonyra! ,
Amúgy nagyon szívesen kipróbálnám!De csak úgy,hogy mindenhol!
Aszfalton,vízen,vízben,jégen,búzatáblában,száraz erdőben......jaaaa,és hóban is!
Kérném a képet Drága!
Lécci!
Köszönöm a vigasztaló szavakat.
Itt van néznivaló ha mégis meggondolnád magad
http://www.youtube.com/watch?v...
Ne vedd sértésnek,de így visszaolvasva tényleg megkellene tanulnod mocizni,mert megmondva őszintén bele a pacekba,addig ön-és közveszélyes vagy amíg nem uralod biztonsággal Busa Úrat!
Szívesen segítek bármiben...akár közös suhanásokban is,hogy hogyan kezeld,de Neked társasággal még NEM SZABAD MOTOROZNOD!
Mindig is előállnak hirtelen helyzetek,és ilyenkor számít a rutin,az összeszokottság,és a tudás!
Soraimat jó szándékkal írtam!Ne értsd félre kérlek!
Mint írtam szívesen segítek ráérő időmben!
Keress nyugodtan,számom az adatlapomon!
A nap mindig lenyuszik,és felkel!
Szép,mint minden Busa!
Gazdagréti vagy?