Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoo!
Ébresztő!
majd ha nálunk is ilyen szép száraz napos idö lesz akkor csinálunk majd mi is,addigra remélem már az enyém is meg lesz addig csak ez van
Zoo!
Ne álmodozzál már!
Meg az az üszök Bmw lehúzza a képet...
azért jól nyomja nemhiába a kis csávó
Felnitakarításilag nem helyes!
nagyun ügyes!
,,,,,de látszik hogy gyakorolt begyakorolt nem mkeveset
,,,az életben pedig mindenki mozog,söt vártnál váratlanabb mozdulatokat csinálnak....
japcsik is csinálják ezt ez már szerintem egy rivalizálás köztük,,mert tudjátok amaerikának mindig az elsö kell mindenben lennie!
nagyon gyökér egy nép,,tény hogy jólélnek de naivan is
kár hogy kicsit leirtam a véleményem,igaz a motor tudást kellett volna dijjazni de valahogy olyan dolgot nem tudok dijjazni ami már ilyen beteges dolog!
inkább ma mást dicsöitenék
Tony Elias 24
Végre egy szép kép a K8-as Busáról:
Ezt nézzétek meg bazzeg...pffffff...!

http://www.sportmotor.hu/motor...
Csöle most jövök a garázsból NEMADOM!
Nexia? Az valami arckrém?
Milka!

Ne tetézd a bajt!
Tavaly a pardiban láttam.
Egy ilyen cég,engemis érdekelne!
Éljen a Kiskörösi!
Van egy elado tuti Nexiám!
Neked még nemvolt elég az ütközésböl?
kösz=köszi
Kösz fasza!
Nincsen Gabi....Csatos.....
megjött a határozat a bizztosítótol ,úgy látszik e hó végére lerendezödik a dolog...ma déleött levelezés telefonálgatás,faxolás,,tiszta iroda munka volt...
eeeeeez jóóóól hangzik! Csatlakoznék! Micsoda jövőkép!
Persze,oszt még dugunk is a végén mi?
Gyűjtögesd csak tovább a kavicsokat,és keress magadnak egy macát,én csak egy hülye fanatikus szakács vagyok.....
Mivel ezentúl soha nem lesz jó idő, csak ilyen gané, abbahagyom a motorozást, a mocit Milkának akartam adni, de ő viszolyog a Busától!
Én ezentúl a két haverommal járok a kocsmába, és azt játszuk ha egyikünk kimegy a wc-re, hogy kitaláljuk ki ment ki!Persze előbb ehhez el kell érni egy bizonyos szintet.
EEEEz már gyanus Five! Odaadnád a motorod nekem...nem is kérnéd vissza...meg ilyeneket kérdezel...ekkora gáz azé nem lehet még így 5x körül sem....