Nem,nem!
Pep itt az a felháboritto,hogy ott ennyiért kitolod a szalonbol,oszt usgyi!A fene akarja onnan behozatni a vasat!Csak ilyenkor elgondolkozik az ember fia,hogy hogyis van ez?Mért olcsobb "odaát" egy gurigával?!
Igen ezt most tapasztaltam én is!
Venni akartam egy cumót amit elég olcsónak találtam a pénzt utaltam és olyan olcsó volt hogy se pénz se cumó
Most itt vok -75K-va
Na én barra el mert arra van az ágyam
Jó éjt szép állmokat.
UI: szerizem sem ér meg a sporolás NO garit.
Ha 1,000,000ft böl lenne ithon a moci akkor de csakis akkor.(de ijen nincs)
Én már megjegyeztem valamit: mindíg az olcsó a drága. Nem vagyok az az ember, aki támogatná a magyarországi márkakereskedéseket mindenféle limlom vásárlásával, aki ismer tudja, hogy mindent, amit csak lehet külföldről szerzek be, de motort garancia nélkül több ezer kilométerről nem vennék.
fistván jól értelmezted!
álltalában 11 dodot akarnak érte,ellehet csipni jobb áron is közel a 10 hez annyiért még oda adják néha látom buynow ban...szóval mint más is ez akkor éri meg ha legalább 2 en veszenek,mocit kint,de 3 an mégjobb ugyan is konténer 1000 dodo amcsiból-plusz még nagyobb kikötöböl haza hozni,ebbe nem csak 1 moci férne ennek ez lenne a lényege,,,
na akkor ennyit az amcsi shoppolásról
We"ll its here the all new highly anticipated Hayabusa! 1340cc, NEW Never ridden. We are a Factory authorized Suzuki Dealership in Mankato MN. We are offering this hard to find bike at a below MSRP price Our buy it now is the same as the reserve price! that is $11,300 We offer affordable shipping to the lower 48 states for $350 or less. Call the store for the buy it now process. Thanks! 507-388-5111.
A gyenge angoltudásommal értelmezve mintha az lenne leírva, hogy az azonnali vételár, ami megegyezik a minimálárral az 11300 $. 350 $-os szállítás meg az USA 48 államába érvényes.
Azt azért ne feledjétek, hogy nem kereskedelmi forgalomban talán 8% vám azért még van, a másik dolog meg az, hogy ez az 5500 dolláros ár csak kikiáltási ár...
Szavasztok.
Ha jól tudom nincs már vám
A regadó 230,000ft
Az áfa 252000ft
Szállitási kölcség 56,000ft
Vizsga 20,000ft
Ja nem fogadják el a mérfldes órát a vizsgán. Óra csere?
az durván nagyon durván 2,000,000ft
És nincs GARANCIA!
Hát elgondolkodtató megér 1,000,000ft a gari?
ezzel én is igy vagyok,azért elmentegettem a képeket amiket szeretnék látni sisakomon,de ha szép lesz gyárilag akkor nem érdekel,csak sokszor """"a méret""" dönt nem a szinek!
na vagyok megest....nezem mit is lehetne kihozni a gepezetre...meg nem tom mi lesz a tema----inkabb az majd a festomuvesz baratunk dolga lesz inkabb csak olyan kepeket valogatok neki ossze ami nekem is tetszik...es majd o megalmodja
Pep itt az a felháboritto,hogy ott ennyiért kitolod a szalonbol,oszt usgyi!A fene akarja onnan behozatni a vasat!Csak ilyenkor elgondolkozik az ember fia,hogy hogyis van ez?Mért olcsobb "odaát" egy gurigával?!