Szia! Ez váltó probléma ! Ahogy Dotka is mondja! Én túl vagyok ezen a javítson , de érdemes ki hézagolni is mert az új fogaskereket is meg eszi hamar! Ha tudok segíteni csak hívj 702579844
Sziasztok,sajnos elfosta magát a teleszkóp szimmering bal elöl,csöpög de nagyon,én akarom kicserélni,mi a folyamat és kell vegyek valami speckó szerszámot,?milyen olajat rakjak bele?
Üdv néked is ! 1. Nincs rajta kipergésgátló , sem csúszókuplung ! 2. tölem ki is lehet baszni a kukába , mert nem az enyém / persze nem lessz / , és ha jön az új Busa szerintem az lesz helyette a barátomnak ! Viccet félre téve nekem mindíg is Kawa volt a szerelem , a mostani a szívem csücske , de ha veszek másikat az nem ZX12 lesz hanem ZX14 !
Üdv Kollega! Szerintem 2 lehetőség van: 1. állitsd legnagyobb fokozatba a kipörgésváltot / ha már csuszokuplung is van benne / 2. dobd ki a kukába és vegyél ZX 12-t az nem csinál ilyet! Viccet féretéve 99% hogy ac válto rossz más nem csinál ilyet.
Sziasztok. Tud esetleg valaki olyan boltot Magyarországon, kik be tudnak szerezni egy komplett tömítés garnitúrát gen-1hez? Mert akikkel eddig beszéltem vicces 60 napokat emlegettek... Vicc az ország... thx!
Szerintem ezt a kuplung témát hagyjuk , ez nem megcsúszik , hanem beszaggat egyet vagy kettőt , és ugyan úgy tol tovább ! Nem bassza ki sebességből , nem nehéz a váltás , semmi oda nem illő hang nincs ! Ezt a beszaggatást sem fagyizás közbe csinálja , hanem mikor nyélre vágod , és ráadásul nem váltásnál csinálja ! A kuplung az felsőbb sebességekben váltás után odabaszva csúszna meg , de ez nem megcsúszik !
Tel:70-3179083.Smst,üzenetet nem figyelem.
http://www.olaj24.hu/teleszkop...
A 8-as számú csavarhoz