Én teljesen biztosra veszem,nyilván azért nem mutattak semmit,hogy még nagyobb durranás legyen.A 20 éves jubileumi bemutatót meg nem fogják kihagyni,mert az meg egyenesen ostobaság lenne a Suzuki részéről.
Azért még ne fogadj erre. Még hivatalos tanulmányt sem mutattak vagy bármi olyat, ami a pletykánál több információt tartalmazna. Van pár dizájnkép, ami nem is a suzukiól származik.
Vagy jövőre lesz a bemutatása és utána egy évvel lehet majd megvenni. Biztosra veszed? Max reménykedsz. Amúgy ezzel már tavaly is maga alatt vágta a fát a Suzuki, mert sokan várták idénre az új modellt, ezért nem is vettek új motort, mert úgy hallották, hogy jön az új. Jött is, új színek :)
Sziasztok!
Esetleg ha valaki keresne egy eladó kiválló Hayabusát, az enyém eladó lesz, nemsokára meghirdetem.
2016-os, 4700 km, szervizkönyvvel, újszerű karcmentes állapot!
Sziasztok!Május 5. Szezon nyitó gurulás Pécsen,utána gurulás a mecsekben.Mindenkit szeretettel várunk,aki szeretne jönni kérem jelezze mert le kell adjak egy hozzávetőleges létszámot.A szervezők csak a Hayabusák számára egy kijelölt hellyel szeretnének nekünk kedveskedni,ezért kellene egy saccolt létszám.Részletek a Facebookon,de hamarosan itt is.Eddig 14-en vagyunk,további szép napot mindenkinek!
Hello! Mentem,de csak egy kölcsön motorral,aminek meg cssk első fokozata volt,így egy fergeteges kb 50mp - es időt futottam- csak a pontok miatt
Majd készen lesz egyszer az " öreglány" és akkor majd meghajtom ! Amúgy mindenki időetedményét érezhető volt a fél év kihagyás.....de legalább elkezdődöt !
Vagy jövőre lesz a bemutatása és utána egy évvel lehet majd megvenni. Biztosra veszed? Max reménykedsz. Amúgy ezzel már tavaly is maga alatt vágta a fát a Suzuki, mert sokan várták idénre az új modellt, ezért nem is vettek új motort, mert úgy hallották, hogy jön az új. Jött is, új színek :)
De csak pletykák vannak, szerintem kár várni rá, ha mégis jönne, 6 millió alatt nem lesz az ára
Úgy néz ki, hogy ha jön valaki, akit komolyan érdekel a Busa, akkor elválnak útjaink.
4700 :)
Esetleg ha valaki keresne egy eladó kiválló Hayabusát, az enyém eladó lesz, nemsokára meghirdetem.
2016-os, 4700 km, szervizkönyvvel, újszerű karcmentes állapot!
http://onroad.hu/2018/04/05/rekordra-szuletett-gozhajtasu-hayabusa/
Majd készen lesz egyszer az " öreglány" és akkor majd meghajtom ! Amúgy mindenki időetedményét érezhető volt a fél év kihagyás.....de legalább elkezdődöt !