Tavaly 1200 méter volt -1 +2 áttétellel mentem! Tehát amivel 402 méteren! 50 méterre a cél előtt le is szabályzott! Tehát elég rossz volt...! Még is elég volt a győzelemhez! Idén 1400 méter volt! Volt áttételem is ami ide való! Bele sem merek gondolni mit ment volna.....! De nem kockáztattam nem biztos, hogy meg tudtam volna állni a fix eleje miatt! Így csak szurkoltam!
Jaja,a hang a lényeg a látvány másodlagos. Ezek szerint Németo.-ban is drágák a motorok.Én meg azt hittem,ott kolbászból van a kerítés!
Milyen évjárat,és hány km van benne?
Én is árulom a '99-es Busámat, amit ugye nemrég vettem itt Németországban.
De nyugi, nem leszek hűtlen a márkához, lesz új helyette! Nagyon bejön ez a masina, holnap megyek megnézni és ha minden jól megy megvenni ŐT:
Eladó a Busám ha esetleg valaki szeretne D1000 be indulni, és nyerni is, akkor ez neki való vas! 2015 Dragracing győztese Kunmadaras végsebesség győztese 2016 Dragracing győztese Motul kupa győztese Magyar bajnokság győztese!
Én idén befejezem ( egyenlőre ) Sajnos időm nem engedi folytatni!
Gratulálok mindenkinek,aki velem együtt küzdött Kunmadarason,Albinak köszönöm a segítséget,Ágónak a motor építését,és a sporttársaknak a jó tanácsokat!:)Én estem-keltem,de a kitűzött célt sikerült elérni. Még 4 verseny van hátra,remélem ti is ott lesztek!
390km...
Milyen évjárat,és hány km van benne?
De nyugi, nem leszek hűtlen a márkához, lesz új helyette! Nagyon bejön ez a masina, holnap megyek megnézni és ha minden jól megy megvenni ŐT:
Én idén befejezem ( egyenlőre ) Sajnos időm nem engedi folytatni!