Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratulálok! Gyönyörű a vas!
Na ne szívass... most megvetted vagy nem?
Ez lemaradt...
2016-os
390km...
Tavaly 1200 méter volt -1 +2 áttétellel mentem! Tehát amivel 402 méteren! 50 méterre a cél előtt le is szabályzott! Tehát elég rossz volt...! Még is elég volt a győzelemhez! Idén 1400 méter volt! Volt áttételem is ami ide való! Bele sem merek gondolni mit ment volna.....! De nem kockáztattam nem biztos, hogy meg tudtam volna állni a fix eleje miatt! Így csak szurkoltam!
Az kemény!Akkor az enyémmel nem lett volna értelme az idén indulni,mert egy kicsit gyengébb,és nehezebb,mint a tied!
Még nem volt lehetőségem kipróbálni! De 311 km/h Kunmadaras leggyorsabb motora lett 2015 be.
Jaja,a hang a lényeg a látvány másodlagos. Ezek szerint Németo.-ban is drágák a motorok.Én meg azt hittem,ott kolbászból van a kerítés!
Milyen évjárat,és hány km van benne?
Kicsivel azért kisebb a dob, viszont szép mély hangja van. Lehet majd később kap egy új rendszert, de egyelöre elég a motort kifizetni...
Ja,most látom,hogy túraszélvédő is van rajta.Mondjuk,ha túrázni használod,akkor pont hibátlan a gép!
Nagyon fasza lesz az új vas!Majd valami rendes 4az1be rendszer kell rá,mert ez a tuningdob ugyanolyan nagy,mint a gyári.
Én is árulom a '99-es Busámat, amit ugye nemrég vettem itt Németországban.
De nyugi, nem leszek hűtlen a márkához, lesz új helyette! Nagyon bejön ez a masina, holnap megyek megnézni és ha minden jól megy megvenni ŐT:
Mennyi a végsebessége?:)
Eladó a Busám ha esetleg valaki szeretne D1000 be indulni, és nyerni is, akkor ez neki való vas! 2015 Dragracing győztese Kunmadaras végsebesség győztese 2016 Dragracing győztese Motul kupa győztese Magyar bajnokság győztese!

Én idén befejezem ( egyenlőre ) Sajnos időm nem engedi folytatni!
Köszönöm!
Köszönöm!
Sok boldogságot Nektek, az eljövendő évekre !
Gratulálok, szép siker !
https://www.facebook.com/event... motoros esküvő! Ha valakinek lenne kedve eljönni, nagyon örülnénk neki!
Grat!
Így zárult Kunmadár!
Gratulálok mindenkinek,aki velem együtt küzdött Kunmadarason,Albinak köszönöm a segítséget,Ágónak a motor építését,és a sporttársaknak a jó tanácsokat!:)Én estem-keltem,de a kitűzött célt sikerült elérni. Még 4 verseny van hátra,remélem ti is ott lesztek!
Köszi, de nekem gyári kellene. Üdv
Hátsó idom csak drag esetleg gsx-r 1000 k5 lenne.
Nekem kellene egy hátsó idom, ha az 1. gen. modellre való.