Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudunk beszélni neked milyen infóid vannak arról a vonalról?
Nekem már fix. szállás stb.
Én is oda tervezem.máj vége juni eleje.de csak kotorig.3 nap. :)
Pünkösd, hosszú-hétvége .
szia.mikor tervezel menni?
Orbanjoci kiralypeti kakonyiadam...busasok gatyat felkotni
Termeszetesen dj
Én biztosan leszek!
Lehet így lesz! Sírni fogunk, ugyanis most jött a hír, hogy lesz egy régi versenyző egy 160 kg ducati 1299 es el 228 le keréken! A versenyzőnk meg 67 kg! Tehát fel kell kötni a gatyát! Király Peti visszatér!
kösz BB. én egyszer kijelöltem, kivágtam, beillesztettem, aztán ügyesen betettem a fórumra, de szerintem még az apróhirdetések is közte voltak.
majd ezt tedd meg még egy párszor.
Szivesen
kunmadar lesz?
kösz kawabbusa a számot,voltam nála......csinálja
sziasztok busavérűek˘!
vasárnap fertőszentmiklós?
jön valaki?
Csak birja ki a sok versenyt majus1 kunmadarig
legyen ugy jozsikam lassunk egy 8.9...es idot
de azert ne keseredj el ha nem sikerul, kisirhatod magad a vallamon
Az a helyzet, hogy nem tudok teli gázt húzni csak 3.- végén 10 ezertől! Gondolom én, van még benne 1-2 tized de meglátjuk! Most újabb beállításokkal próbálkozunk lehet jobb lesz lehet nem! Kiderül majd a vallatáson! Szerintem a Motor tudja a 9.0 át alattam is csak nekem kell még felnőni hozzá! Pályaidomot meg készen kapom ha minden igaz!
A full kihegyezett ezresektol ezert nem tartok hosszutavon..a busa jobban birja a kikepzest szerintem, de en csak par eve nezegetem a versenyeket csak jartatom a szam
Aaaaa jozsi az a palyaidom nem lesz kesz..
9.0.. gyari cm3is busaval szinte lehetetlen(s egy 50 kgos pilota is kell hozza szerintem). De persze vannak csodak
Volt 3. csak eltűnt! Volt akinek a motor mondta fel a szolgálatot azért nem indult a döntőbe! Elég érdekes volt ez az egész......!
Madarason 9.0 szeretnék! De a 9.1 el is megelégszem! Remélem akkorára meglesz a pályaidomom is!
szia
ha nem talalsz hasznaltat a csunderlikcsabiek az uj efit padolva 55-60 korul adjak..
Esetleg nincs valakinek eladó PC3 vagy PC5 vagy FI TUNER? 2001-es Hayabusába kellene?

üdv.
4. Hayabusa gurulás. /Pécs TV. torony, Siklósi vár./
2015. 05. 16. esőnap 05. 23-án.
indulás: 09:00 a szokásos helyről, Bp. M1-M7 kivezető szakaszán
lévő AGIP kútról.
I. megálló az M6 pálya 70-es kőnél, az újvárosi pihe-
nőhelyen lévő OMW kút. /M8 csomópont előtt 4 km/
érk: 09:45, ind: 10:15.

II. megálló az M6 pálya 134-es kőnél, a fácánkert pihe-
nőhelyen lévő MOL kút. érk: 10:45, ind: 11:15.

a 138-as kőnél megyünk ki a 6-os útra. ha kell, megállunk az M9 csomópontban. /ha valaki ott csatlakozik be/

Pécs TV. torony érkezés kb 12:15. /ebéd, stb./
indulás 14:00 órakor a siklósi vár felé.

a résztvevők iratkozzanak fel. mindenkit szeretettel.
más motortip. nem kizáró ok. őket majd mindig bevárjuk vala-
hol.

1. én
2. bartokatosz
3. hayabusablack 1
4. hayabusablack 2
5. hayabusablack R1
6. Busalaci
7. Árpivanda
8. feti
Hali ! Járt mostanában (2014-15) Szerbia-Montenegro ? (Mostar, Sarajevo, Bodva , Tara-kanyon ? Kellene friss infó ... :)