Lehet így lesz! Sírni fogunk, ugyanis most jött a hír, hogy lesz egy régi versenyző egy 160 kg ducati 1299 es el 228 le keréken! A versenyzőnk meg 67 kg! Tehát fel kell kötni a gatyát! Király Peti visszatér!
kösz BB. én egyszer kijelöltem, kivágtam, beillesztettem, aztán ügyesen betettem a fórumra, de szerintem még az apróhirdetések is közte voltak.
majd ezt tedd meg még egy párszor.
Csak birja ki a sok versenyt majus1 kunmadarig
legyen ugy jozsikam lassunk egy 8.9...es idot
de azert ne keseredj el ha nem sikerul, kisirhatod magad a vallamon
Az a helyzet, hogy nem tudok teli gázt húzni csak 3.- végén 10 ezertől! Gondolom én, van még benne 1-2 tized de meglátjuk! Most újabb beállításokkal próbálkozunk lehet jobb lesz lehet nem! Kiderül majd a vallatáson! Szerintem a Motor tudja a 9.0 át alattam is csak nekem kell még felnőni hozzá! Pályaidomot meg készen kapom ha minden igaz!
A full kihegyezett ezresektol ezert nem tartok hosszutavon..a busa jobban birja a kikepzest szerintem, de en csak par eve nezegetem a versenyeket csak jartatom a szam
Aaaaa jozsi az a palyaidom nem lesz kesz..
9.0.. gyari cm3is busaval szinte lehetetlen(s egy 50 kgos pilota is kell hozza szerintem). De persze vannak csodak
majd ezt tedd meg még egy párszor.
kunmadar lesz?
vasárnap fertőszentmiklós?
jön valaki?
legyen ugy jozsikam lassunk egy 8.9...es idot
de azert ne keseredj el ha nem sikerul, kisirhatod magad a vallamon
9.0.. gyari cm3is busaval szinte lehetetlen(s egy 50 kgos pilota is kell hozza szerintem). De persze vannak csodak
ha nem talalsz hasznaltat a csunderlikcsabiek az uj efit padolva 55-60 korul adjak..
üdv.
2015. 05. 16. esőnap 05. 23-án.
indulás: 09:00 a szokásos helyről, Bp. M1-M7 kivezető szakaszán
lévő AGIP kútról.
I. megálló az M6 pálya 70-es kőnél, az újvárosi pihe-
nőhelyen lévő OMW kút. /M8 csomópont előtt 4 km/
érk: 09:45, ind: 10:15.
II. megálló az M6 pálya 134-es kőnél, a fácánkert pihe-
nőhelyen lévő MOL kút. érk: 10:45, ind: 11:15.
a 138-as kőnél megyünk ki a 6-os útra. ha kell, megállunk az M9 csomópontban. /ha valaki ott csatlakozik be/
Pécs TV. torony érkezés kb 12:15. /ebéd, stb./
indulás 14:00 órakor a siklósi vár felé.
a résztvevők iratkozzanak fel. mindenkit szeretettel.
más motortip. nem kizáró ok. őket majd mindig bevárjuk vala-
hol.
1. én
2. bartokatosz
3. hayabusablack 1
4. hayabusablack 2
5. hayabusablack R1
6. Busalaci
7. Árpivanda
8. feti