Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A masina eladosorba kell menjen ugyhogy azzal semmi baj
zorronak nagy a segge ugyhogy el se ferek mogotte
Csak nincs vmi probléma a masináddal?

Szerintem a Zorró szívesen szorít neked helyet a Zizin!
Sajnos ugy alakult az elet hogy en nem tudok reszt venni benne
ugyhogy remelem valaki kezbe tudja venni a szervezest
figyelj csak tesó. én szombaton kiskunlacházára csak 12-kor tudok indulni. megint gálya. jó így jössz felénk, vagy ott találkozunk?
figyelj csak BB. jó lenne ha már vmit elkezdenél pengetni a májusi
foglalkozásról, mielőtt még elfelejtenéd.
Én most ugy is ZX 12-n lovagolok! Sok különbség nincs is köztük!
Mintha neked is hasonlo lenne...
igen zorro és köszönjük, hogy megengedted. holnap konténerezzük.
a színe jó?
OK. de a motor nagyon szép és jó érzés volt egy új hayán ülni
azert 15 ev szigoritott kettotoknek ranezesre..
Az első képen meglepődtem, de hát tudjátok ti, hogy mi a jó...
Dj Barátommal a Tuningshow-n!
Eladó váltóelektronika minden Suzuki Motorhoz + Fituner! Ha esetleg érdekel valakit...!
Hali
Első szériásra keresek hátsó doboztartót, dobozzal vagy anélkül.
Legyen ugy
Sajnos nem nagyon akarja felrakni a képeket ismét ez a sz@r!
Ha előbb tudom, hogy így megy ez nálunk én sem mondom vissza az 1500 as hengert! De már mindegy akár mi is lesz szezon végén a legjobb ajánlatért eladom a Busát!
Van pár eladó k8 Busa alkatrészem ha érdekel valakit esetleg! Tank, légbeömlők, lámpa, amit műanyago6ni kell, xenon, vezérmű tengely, dugó szett + rugók szelepek, Főtengely, komplett gyári kipufogó 2 garnitúra, gyári első gumi 2500 km ert futott!
Nyilvan a nevezesi dij nem 5 e lenne hanem 10 E ft. Aztan legyen egy muhely nevezzuk mondjuk a veletlen kedveert vegjana gyongyos vagy proptech vagy tokmindegy..szerzodve lenne a hadnagyekkal.
aki nevezne az tudná hogy barmikor sorra kerulhet illetve a nevezessel egy idoben alairná hogy elismeri a szabalyzatot s ha szukseges alaveti a motorjat egy vizsgalatnak..
vagy hagyni a fenebe az egeszet es mindenki azt csinal amit akar
Mondtam én, hogy fél évre rá.
Lenne rá mód csak igény nincs. 5000Ft-os nevezés, 3000Ft-os kupa, és 100 000Ft-os óvás? Rögtön minden típushoz tartasz megfelelő hengerfejtömítést? (Gondolom össze is kéne rakni). Hitelesített mérőműszerek?
Ha a kerdeseded jol ertelmezem akkor a valaszom az hogy igen termeszrtesen az egyik satorban 2 srac lekapná..de ha felreertettem ahogyan kerdezted akkor sorry..termeszetesen lenne ra mod hogy teljesen profi es beszabalyozott modon meg lehessen oldani ezt a Vizsgalatot.
Tibi, de csak a Kawákról, mivel azokon tényleg muszáj cm3-it emelni hogy jól menjenek!