Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg szerencse hogy itt maskepp van
Üdv.
Minden Vadászsólyomnak::
BÚEK.
Itt nem ritka a Porsche, Ferrari, Lamborghini, az AMG-ről és RS-ekről nem is beszélve!
Amikor közel laktam az autópályához tavaly akkor nyáron egy pár sörrel érdemes volt kiállni a felüljáróra mert csodákat láthatott és halhatott az ember!

Elég ha beírod a youtube-ba hogy autobahn racing stb. már dobja is a videokat a végtelenségig!
Az az igazsag autopalyan sem versenyeznek autoval mert 4 kerek az 4 kerek. Nyilvan kis eroproba ok de egyebkent menjen csak.
s az is igaz h naponta nrm fut ossze az ember 7-800 loeros autoval.
Egyszer egyszer egy bmws beprobalkozik dehat csunya arcpirral marad el..
vagy egy Nissan GT-R is baszom erős tud lenni
majd meglátjuk
Nem kell ehhez steril körülmény, egy ABT tuningos RS6-os még 300-ról is úgy gyorsul hogy már a Busa se tudja tartani az iramot. Neten van egy videó, mikor egy 10-es ninját aláz porig egy Audi kombi a német autó pályán. Ahhoz már a gyári Busa is kevés lenne.
Azert ha fent lesz a rendszered es bepadoltatod plusz kicsi attetel modositassal...mas lesz a zzr1400
Ezt én hétköznapi autópályás gyorsításokra értem egy kis erőfitogtatásra!
"Steril körülmények" között erre épített gépekkel természetesen más a helyzet!
En azt mondom autopalyan igaz de nezten kinti gyorsulasikat es 1000 loeros kocsi ami kb hasonloan megy mint egy busa. S ha jol emlexem 800m vagy 1 km volt a tav.
Akkor tényleg összekevertelek valakivel!
A légkör meg tényleg más!
Nem, én csak a Merci téli leállásra jöttem ki. Január közepén megyek haza. Bár itt tényleg más a légkör, jobb mint otthon!
Jahhh... te nem kinn élsz?
Szerintem összekevertelek egy másik busa fórum társsal!
Hát itt igen sok a hó. Otthon nem is tudom mikor láttam ennyit! Szerintem nem jutnánk messzire !
Te is nem, hogy kihoznád a motorodat aztán együtt tudnánk csapatni!
Én úgy vettem észre egy olyan 600 lóerőig tudod tartani, de afölött elmennek!
Döntsd el, hogy szüzet akarsz, vagy tudjon járni! Mert a mai világban már az oviban is megy a téma a délutáni szundi alatt!

Boldog Újévet és sok szép km-t kívánok 2015-ös szezonra minden Busásnak és vendégnek innen Sindelfingenből!
Régebben volt oldalkocsis verseny,
mostanában nem láttam.
Mondjuk ott elég komolyan mentek...
Nyilvan egy kis tuninggal kozel 7-800 loero 4motion stb.. az meg autopalyan is odaver
Koszonom
Nem lehet nagy kanyarsebessége, inkább buli! Én egyszer kérdően néztem egy ilyenre, hogy ezt most miért vette aztán elfordult a motorral, és a srác fél lábú volt! Egyből megértettem miért...
Nem, de egyszer egy teljes visszafordítóban egy új Audi RS6 ment el kívülről!
Na akkor egy picit meglepődtem...
Simán
Nem tudom, valakitől töltöttem le, mert megtetszett.

Szerintem nem lehet ezzel olyan egyszerűen motorozni.
Legalábbis én nagyon hamar lerendezném a motort.
De azert kanyarban kivulrol beelozott