ha legalább 10-re gondolsz kawabbusa, akkor abbahagyom a botoxot.
egyébként mi van veled? nagyon eltűntél. azt viszont örömmel olvastam, hogy végre MOTORT veszel. akkor jövő májusban már megvan, ki szervezi a pécs felé, köré irányuló hayabusa 4. gurulást
Hát akikkel beszéltem kereskedők szerint a nagyon fiatalok árai magasak és magasak is maradnak mert nincs új eladás. Viszont amik 6év körüliek főleg szezonon kívűl leesnek nagyon. Persze függ az eladó mennyiségtől is. Azért drukkolok,hát ha lesz vmi neked...
Van egy csomó cuccom hozzá,gyorsváltótól kezdve FI-ig minden.....
Én hirdettem a GTR-t és csak 70-90e km-es motorokat ajánlottak cserére horibilis beszámítási áron,ha kitartod az árat akkor azt soha nem adod el,sőt fel sem hívnak ha nem vagy olcsó.
Lassan luxus egy nagymotor...
Occo az nem tudom de van az a kek amit arul a kollega 8-10honapja de vszinu a km miatt nem megy el.. pedig 50 e km nem sok ebben a motorban. Igaz komoly arcsokkento tenyezo. Mondjuk amennyiert en eladtam a csunderliknak es amennyi extra volt benne ez a kek ahhoz kepest 1.3 mill kb. Mondjuk annyiert holnap megvennem
Ha valaki egyeneskormányos átalakításban gondolkodna(túrázások miatt), akkor van egy K8 utáni komplett szettem, átalakított ülésekkel együtt!
Ha érdekel valakit képeket tudok küldeni róla....
Ha valaki egyeneskormányos átalakításban gondolkodna(túrázások miatt), akkor van egy komplett szettem átalakított ülésekkel együtt!
Ha érdekel valakit képeket tudok küldeni róla....
egyébként mi van veled? nagyon eltűntél. azt viszont örömmel olvastam, hogy végre MOTORT veszel. akkor jövő májusban már megvan, ki szervezi a pécs felé, köré irányuló hayabusa 4. gurulást