Hátsó gumimat cserélni kell már megvan az új is,a kérdés az lenne ti hova jártok gumishoz itt Budapesten?
Voltam egy helyen megkérdezni ott 7000 lett volna csak a ki be szerelés.
Látom, nagyon kiakadtál valami miatt. Azonban ki kell, hogy ábrándítsalak, VAN szervízkönyvük! Saját szememmel láttam, hogy ha szükség volt rá, akkor szervízkönyvből szereltek egy motort. Azonban amikor nincs rá szükség, mert rutin eljárás, vagy szimplán megvan hozzá a tudás, gyakorlat, tapasztalat, akkor nem kell előkapkodni a szervízkönyvet.
Hi,
Ez mind szép és jó, de hogyan szerelnek össze egy motorblokkot precízen, ha nincs egy nyomorult szervizkönyvük? Fejből, vagy találomra? 2en kellettek egy teleszkóp szimering cseréhez...
Mondjuk nem is tudták összerakni rendesen. Lehet ha hárman lettek volna... Egy vicc annak a cégnek a szervize...
Na, ez az igazán vicces...
Akkor jó lesz ha valami sufnituning műhelyt keresel, mert épp az említett Bicskei csodacégnek egy kibaszott szervizkönyve sincs...
De traktort kurvára tudnak szerelni...
Mivel nem éppen lassan mentem és szembe jött, mellesleg nem 50-60-nal, csak egy pillantásnyi idöm volt megszemlélni.
De nagyon szeretnék már egyet.....
Én Bicskére szoktam vinni a Suzuki Interat-ba. Én a motort is ott vettem. Meg vagyok velük elégedve teljesen, szerintem korrektek, jól dolgoznak, ha kérdezel, akkor elmondják, hogy mit, hogyan, miért csinálnak, javasolnak.
Üdv, Suzuki Hayabusa típushoz értő szervizt keresek Budapesten vagy a közelében, hogy a szervizkönyvbe illő elbánásban részesítsem a szépségemet. Pro és kontra érdekelnek a vélemények. Sufnituning helyre nem viszem. Köszönöm!
valaki nem volt volt sólymozni vasárnap a Bükkben?
Egy kbzs-metál Busa jött velem szemben, azt hiszem volt benne xenon vagy legalábbis valami kékes izzó is. Csak irígykedtem
atix, én is ott voltam. csak egyszer azt hiszem. akkor is fokozatosan terhelve a motort, óvatos gázadásokkal, szépen, egyenletesen növekvő gyorsulással vigyázva, nehogy túlterheljük a motort.
ha jól emlékszem így sikerült túllépni a 100-as álomhatárt.
a következő túrán megcélozzuk a 110-et. de ha eljöttél volna, most nem irigykednél .
Hátsó gumimat cserélni kell már megvan az új is,a kérdés az lenne ti hova jártok gumishoz itt Budapesten?
Voltam egy helyen megkérdezni ott 7000 lett volna csak a ki be szerelés.