Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok! nincs valakinek k8 busa hátsó lámpa eladó ? egyszerüen csak bedöglött.
ez igen. hayabusával még nem is láttam ilyesmit. mindíg azok a nyamvadt gixerek. ha van még ne kímélj. tavasszal gumit cserélek és ellesek pár mozdulatot.
Sziasztok, tud valaki ajánlani,1milla alatt egy gépet. Egy barátomnak kellene.
Szia AGO!

Elkelt a sisak!
üdv. itt most rossz idő. drágaság emelőbakon, lánc, fogaskerék lepucolva fogkefével, petróleummal. teljes vaxolás, fémpolírozás. gyertyacsere, légszűrőtisztítás. tavasszal új gumik, olaj.
leponyvázva+letakarva lepedőkkel. hát ennyi.
(de ha jobb idő lesz természetesen felpattanok rá és hangrobbanást idézek elő )
Dotka2,

Küldenél képet?
Hova lehet megnézni?
MIkor?
Van egy eladó ARAI RX7 es Sisakom!M-es méret! Vadi új kivehető belső párnázattal + sötét plexi + gyári plexi! 50 000 Ft

A bolti ára 225 000 Ft volt!
Szezonvégi ruházati és bukósisak akció a fehérvári Kawasakiban
10-60% közötti leárazás sisakokra, ruházatra, dec. 31-ig, vagy amíg a készlet tart!
/AGV, SHOX, GIVI, Berik, Spyke, stb/
Halló!
A Gyöngy félálomban!Tegnap elött 22 fok-volt,és felzavartuk a német nyugalmat mi ketten!
Más jellegű dolog. Nem bírjuk elérni a srácot aki árulta a motort,telefon kikapcsolva mindig. Miként tudnám elérni? Ötlet? KÖSZI előre is.
Van ilyenem...
70/6321-829
elfelejtettem megmaradt segéd vázak eladók , van 1 db alu , és 1 db vas ára 8000/db
Csaba
06209238057
Sziasztok
hátsó kerék agyat keresek menesztővel
köszi
Csaba
atti, a szombat nekem kiesik. gályarabság van estig.
Ezek a szines plexik tiszta hülyeségek, csak dizájnosak,de pont a feladatukat nem tudják ellátni nem látni rajtuk át rendesen,főleg nem nagy temponál mikor kellene,Mindenhol ahol komoly tempot mennek gyönyörü viztiszta plexi van,ha már rászarik 1 légy azonnal törölgetik lásd.. Man TT,moto GP superbike Vb stb.....,napfényben a sisakot kell árnyékolni,vagy szemüveget kell feltenni.
Hellósztok!

Eladó kék dupla bubis plexi 5000 FT!99-07 ig!
Sajna előreláthatolag melo van,talán szombaton.
Van mindenféle.
Alsó kuplung munkahenger egy tizes.
Van hozzá mindenem. 70/6321-829
pénteken mehetnénk valamerre, ha napos idő lesz.