Eljött a gumivásárlás pillanata, ismét megkérdezném ki mit javasol?
Pirelli Angel ST, Bridgestone, Michelin Pilot Power 2CT?
Más ötletek?
Amolyan túrás néha őrültködő stílusra :)
Hát a sebesség P.ring célegyenesben 200 felett van ott is bírta a tappancs :) Videót én nem biztos ,hogy csinálnék olyat ahol látszik ,hogy mennyivel megyek ,főleg ,ha feltöltöd a netre is .
Szép napot Mindenkinek!
Kihasználtam a mai szép időt és kicsit teszteltem a kamerát!
Így elsőre elégedett vagyok a képminőségével,és a kameratartó is bírta a "tempót"!
A videón igazából a műszerfal látszik,az utat sajnos kitakarta a fokozatkijelzőm!
Nem tudom hogy felmerjem-e tenni ide,mert holnap már kopogtatnak az ajtómon a rend éber őrei!
Én az enyémet Mike Tamással csináltattam tavaj, merem ajánlani! De gondolom őt nem kell bemutatni senkinek... Félelmetes mit hozott ki a mociból!
De volt itt a fórumon egy srác még nagyon régen akinek fekete alapon volt egy szamuráj a motorján, párszor beszélem is vele. Na az a motor nagyon komolyan volt megcsinálva, egy oldalu lengővilla stb. De azt hiszem egy esésből adódóan biomechanikus rajz került rá később.
De ami a kérdésem lenne nincs meg valakinek a régi szamurájos fújásról a képe lementve esetleg a régi időkből?
Köszönöm szépen Zorro,IceHawk,Replikjozsef,AngelT,és Bartokatosz,a segítségeteket,és a választ!
Akkor nem kell félnem a tartó,erősségétől!
A biztonság kedvéért gondoltam megerősítem egy kis Duck Tape szalaggal!
IceHawk és AngelT mekkora sebességig teszteltétek kb?(Nem kamikaze módban akarom használni!)
Köszi Zorro,és Bartokatosz,a fényezés észrevételt!
Tavaly kapott egy új fényezést,így ünnepeltük meg a második közös évfordulónkat!
A motort eldőlésből eredő karcokkal vettem,az idomok nem voltak repedve,törve,csak sajnos felületi karcok voltak rajta,és már nagyon bántotta a szememet!A gyári matrica a két oldalára és az elejére 150K lett volna+fényezés,amit soknak tartottam!Akkor jött a képbe az Airbrush!Tavaly megismerkedtem egy rendkívül korrekt,lelkiismeretes Airbrush művésszel,akit azóta a barátaim között tudhatok,és teljesen rábíztam hogy mit hoz ki a mociból!És ilyen lett a végeredmény!
Remélem hibátlanúl fog működni, én nem is merem ezt a márkát, de adatai alapján nem tűnik rossznak...
A rögzítésnél meg ha nem bízol a tartóban akkor köss rá egy madzagot (ezt más motorosoknál láttam Gps biztosítóként), mert ha egyszer elszáll akkor B@szhatod (ez tapasztalat, úgy szarrá törik nagy tempónál hogy csak na...)!
De mi ez az új fényezés a busán? Ezt te találtad ki vagy már így vetted?
Köszönöm szépen ZORRO és AngelT a segítséget! Egy ilyen kamerát vettem!(akciósan)
Kaptam hozzá én is ilyen ragasztós talpat,de nem tudom hogy mennyire bírná a Busa tempóját!
A minap sikerült hozzá vennem egy vákuumtalpat,de nem tudom hogy az mennyire bírja majd a terhelést!
Nem szeretném elhagyni a kamerát!
Én szoktam onboard videokat készíteni nekem voltak a készülék ( Drift hd 1080) mellé ferrakási segítők (de ezek általában csak egyszer rögzíthetőek, de azért meg lehet oldani okosan)!
A tankon való rögzítésen én is gondolkodtam, de ha nem akarsz kókányolni akkor akkor lehet venni általában gyárit:
Akkor a ragasztó lehet nem a legjobb ötlet!
Igazság szerint nem szabadna bántania a lakkot,nem?
Én Barum Economit javaslom!
Ja bocs nem Ladára kell hanem Hayabusára akkor Dunlop Sportmax!
Eljött a gumivásárlás pillanata, ismét megkérdezném ki mit javasol?
Pirelli Angel ST, Bridgestone, Michelin Pilot Power 2CT?
Más ötletek?
Amolyan túrás néha őrültködő stílusra :)
http://youtu.be/J-XgSV3CO9A
Kihasználtam a mai szép időt és kicsit teszteltem a kamerát!
Így elsőre elégedett vagyok a képminőségével,és a kameratartó is bírta a "tempót"!
A videón igazából a műszerfal látszik,az utat sajnos kitakarta a fokozatkijelzőm!
Nem tudom hogy felmerjem-e tenni ide,mert holnap már kopogtatnak az ajtómon a rend éber őrei!
gabennak lekapta a széles ragasztó a tankról a lakkot
Kicsit nevettem
A Te gépedre mi került?
Sajnos én még csak 3éve követem a fórumot azt a szamurájos Busát nem ismerem!
Keresek első féknyereg párt. 99-tól
Valakinek nincs elfekvőben?Az se baj ha benne van a fékbetét
De volt itt a fórumon egy srác még nagyon régen akinek fekete alapon volt egy szamuráj a motorján, párszor beszélem is vele. Na az a motor nagyon komolyan volt megcsinálva, egy oldalu lengővilla stb. De azt hiszem egy esésből adódóan biomechanikus rajz került rá később.
De ami a kérdésem lenne nincs meg valakinek a régi szamurájos fújásról a képe lementve esetleg a régi időkből?
Akkor nem kell félnem a tartó,erősségétől!
A biztonság kedvéért gondoltam megerősítem egy kis Duck Tape szalaggal!
IceHawk és AngelT mekkora sebességig teszteltétek kb?(Nem kamikaze módban akarom használni!)
Köszi Zorro,és Bartokatosz,a fényezés észrevételt!
Tavaly kapott egy új fényezést,így ünnepeltük meg a második közös évfordulónkat!
A motort eldőlésből eredő karcokkal vettem,az idomok nem voltak repedve,törve,csak sajnos felületi karcok voltak rajta,és már nagyon bántotta a szememet!A gyári matrica a két oldalára és az elejére 150K lett volna+fényezés,amit soknak tartottam!Akkor jött a képbe az Airbrush!Tavaly megismerkedtem egy rendkívül korrekt,lelkiismeretes Airbrush művésszel,akit azóta a barátaim között tudhatok,és teljesen rábíztam hogy mit hoz ki a mociból!És ilyen lett a végeredmény!
A rögzítésnél meg ha nem bízol a tartóban akkor köss rá egy madzagot (ezt más motorosoknál láttam Gps biztosítóként), mert ha egyszer elszáll akkor B@szhatod (ez tapasztalat, úgy szarrá törik nagy tempónál hogy csak na...)!
De mi ez az új fényezés a busán? Ezt te találtad ki vagy már így vetted?
Egy ilyen kamerát vettem!(akciósan)
Kaptam hozzá én is ilyen ragasztós talpat,de nem tudom hogy mennyire bírná a Busa tempóját!
A minap sikerült hozzá vennem egy vákuumtalpat,de nem tudom hogy az mennyire bírja majd a terhelést!
Nem szeretném elhagyni a kamerát!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
A tankon való rögzítésen én is gondolkodtam, de ha nem akarsz kókányolni akkor akkor lehet venni általában gyárit: