Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy "pár év" pesti futárkodással a hátam mögött, valahogy csak megoldom. (mint a pesti dugót)
Persze hogy jo
De azt tudd a busaturan az utolso fizet..
Hehe ez jó! Az számít ha néztem a maradj talpon-t?
Ne aggodj a busasok mind uriemberek...
Es a12-es egy bitang jo motor, a gyenge lancszem mindig a pilota
ez így már rosszul kezdődik "baljós árnyak" ÁÁáá de nincs minden sólyom rommá turbózva így talán lesz esélyem ha más nem köszönhetően a 68kg-nak
Majd tavasszal meglatjuk hatha eljossz..mindig is erdekelt a bestia mit tud
Nem eszik azt olyan forrón
Szerintem ha felszerelsz a bal csutkara meg egy gazkart es azt is tovig huzod, akkor esetleg tudod tartani a busakkal a tempot... de egyebkent szukseged lesz minimum egy turbora vagy supercharger kitre
Látod, látod, lehet nem is ér annyit ez az össznépi örömködés különbben is, nem elég hogy leszeretnének sápolni, még kakukk tojás is legyek? Am úgy volna érdekes ha befejeződik az átépítés
Szerencsére a tavasz még messze van!
Csak nem valami kis "zsálya" került a pipádba, hogy mind ezt megtetted!?
indulunk .de péntekre vissza kell érnünk,időpontom van az okmányirodába.
Beváltottam ma 2000 Kuna-t és becsomagoltam a fürdőnadrágom.
Szóljatok ha indulunk !

Koszonom aaaaaa rendesseged
az természetesen rendben van.de ne gondold hogy egy tankolásért egész nyáron velünk lóghatsz
Telhetetlen vagy
Nem eleg hogy elinteztem istifiuval minden busaba aznap a teli tankot
Egyetértek szinte minden szavaddal
És tudd, mindíg szívesen látunk a busások között.csak legyen nálad elég lóvé hogy megfizesd nagylelkűségünket
Kivanom neked hogy igy legyen
Az a baj hogy lasd Andryx vagy akarmelyik busa balesetet sajnos sokszor nem rajtunk mulik a dolog..joreszt rutin es nagyobb reszt szerencse kell ahhoz hogy mindenki epsegben haza erjen..
De legyen igy mindenki erjen haza
Változnak az idők
Habár remélem annyira "vagány" sosem leszek mint a találkozó egyes tagjai, jó lenne még évek múlva is olvasgatni ezt a fórumot motorozás után
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti
Hiába az Úr a pokolban is ÚR!
Dicsértessék!
Mindegy ..szerintem ha ur vagy ha nem koszonjuk elunk egy kawasakis motoros tarsunk felajanlasaval...
Szerintem egy 500 e ft bol meguszod azt a napot
De hogy jol erezd magadat.meghivlak egy fagyira viszonzasul..
Jah sry az lemaradt, hogy nekem is hozzáköthetnek egy kutat a tankomhoz
A torrente-ből azt nem mondtam hogy " mindent az úr számlájára"
Fiam
Szivesen
Ezt az utolso mondatodat behajtjuk rajtad a busa turan ahol 45-50 busaba tankolhatsz