Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

beszélhetsz édes fiam..de tisztelettel..
Te olyan öreg vagy? Akkor nem is beszélek veled nagyapa!
tudom hogy kibaszott jól és fiatalnak nézek ki de csapom a 40 lapot tovább..
Na akkor hogy is van ez?
Akkor voltál öt éves, ezt a dumát nem eszük...
Az igen!
Majd 50 évesen én is ezt mondom
Regen nekem is..20eve
Azota egy kortyot sem
Akkor a bort inkább?
Nekem mindegy volt régen
Azt nem tudom. .de a sort nem iszom meg
Vagy fánk gyár?
Aztán cserélhetnél motort,chopperre
Jó vége lenne annak,ha sörgyárba dolgoznál?
Ha talalsz kint egy fank gyarat..protezsalj be engem
Mi hülyülni!?
Olyan komolyak vagyunk mint egy perforált vakbélműtét!
elvégre is ő a főnök. biztos sok a hiba és sűrűn kell meozni. az emberei egész nap csak hülyülnek.
ejjj de finom is a német sör. a radeberger a befutó.
Látnád a főnököm, hogy piál... meló közben úgy ver be két sőrt, hogy kiakasztja a torkát és csak úgy lefolyik rajta, na Ő már nagy szak tekintély az biztos!
Amúgy ezt a szívószálas dolgot már ellőttük... múltkor összedugtunk kb. 20-at és azon jött a nedű!
De amúgy itt senki nem komplett, szerintem már nincs olyan marhaság amit ki ne találtunk volna a kollégákkal!
ejjj, nekem is egy ilyen munkahely kellene. talán az nem is gyújtózsinór, hanem annak álcázott szívószál arzenál, melyet néha bekapván finom söranyag közlekedik a torkodba. jó kis trükk.
a főnököd meg csak egyszerűen megvezetvén azt hiszi, hogy csak egy vicces napja van zorronak. az meg csak piál, piál, piál.
tényleg kecskére káposzta.
Zorro terrorban tartja nemetorszag legnagyobb sorgyarat...
Gondoltam
Veszélyes
Amùgy nagyon komoly munkahelyem van... ma pèldàul két òràt màszkàltam a testemre erősìtett sőr csőbombàval és megkérdeztem a főnökömet, hogy van-e tűze? (Majdnem megfulladt ùgy röhögött!)
Jo motor az Egyebkent csak felhuzott a gyerek. .
Áááááá
De jó lett volna ezt élőben hallanom

Egyszer a kuton megallt mellettem egy honda xx..fiu lany paros..azt mondja a fiu a lanynak a busara nezve: nem szar!
Erre mondom neki: a tied meg az!
Ha tènyleg komolyan kérdezed akkor igen, ebben a tartomànyban nem tilos!