elvégre is ő a főnök. biztos sok a hiba és sűrűn kell meozni. az emberei egész nap csak hülyülnek.
ejjj de finom is a német sör. a radeberger a befutó.
Látnád a főnököm, hogy piál... meló közben úgy ver be két sőrt, hogy kiakasztja a torkát és csak úgy lefolyik rajta, na Ő már nagy szak tekintély az biztos!
Amúgy ezt a szívószálas dolgot már ellőttük... múltkor összedugtunk kb. 20-at és azon jött a nedű!
De amúgy itt senki nem komplett, szerintem már nincs olyan marhaság amit ki ne találtunk volna a kollégákkal!
ejjj, nekem is egy ilyen munkahely kellene. talán az nem is gyújtózsinór, hanem annak álcázott szívószál arzenál, melyet néha bekapván finom söranyag közlekedik a torkodba. jó kis trükk.
a főnököd meg csak egyszerűen megvezetvén azt hiszi, hogy csak egy vicces napja van zorronak. az meg csak piál, piál, piál.
tényleg kecskére káposzta.
Amùgy nagyon komoly munkahelyem van... ma pèldàul két òràt màszkàltam a testemre erősìtett sőr csőbombàval és megkérdeztem a főnökömet, hogy van-e tűze? (Majdnem megfulladt ùgy röhögött!)
Majd 50 évesen én is ezt mondom
Azota egy kortyot sem
Nekem mindegy volt régen
Aztán cserélhetnél motort,chopperre
Olyan komolyak vagyunk mint egy perforált vakbélműtét!
ejjj de finom is a német sör. a radeberger a befutó.
Amúgy ezt a szívószálas dolgot már ellőttük... múltkor összedugtunk kb. 20-at és azon jött a nedű!
De amúgy itt senki nem komplett, szerintem már nincs olyan marhaság amit ki ne találtunk volna a kollégákkal!
a főnököd meg csak egyszerűen megvezetvén azt hiszi, hogy csak egy vicces napja van zorronak. az meg csak piál, piál, piál.
tényleg kecskére káposzta.
De jó lett volna ezt élőben hallanom
Egyszer a kuton megallt mellettem egy honda xx..fiu lany paros..azt mondja a fiu a lanynak a busara nezve: nem szar!
Erre mondom neki: a tied meg az!