Mit szolnatok ha jovo szombaton meglatogatnank Andryxot a korhazban mindannyian motorral...
Eloszor is Andryxnak nyujtanank vigaszt es talan jo kedvre is deritenenk.
Lehet hogy orulne...
Masreszt erositenenk az osszetartast es media nak is jeleznenk ezzel hogy mindannyian Andryx mellett vagyunk mindenben
Ket feltetele van
1. Andryx is jaruljon hozza
2. Lehessen latogatni
Jó reggelt!
Van valami hír?
Ha tud valaki valamit Andryxról feltétlenül közölje ha nem gond!
A média szerint meg a "kamionos" kisteher sofőrje meg adja le a jogosítványát. 70 évesen én már nem fogok vezetni az tuti!
Kb. éjfélre elvégeztek minden műtétet , Andry elindult a gyógyulás útján ! !
Tisztelet az orvosoknak! ! Úgy tudom folyamatos altatásba van . Teljesen jogosak a kérdéseid Zoli Cbr.......nekem úgy tűnt , mintha az őreg nem is lenne teljesen beszámítható !Az intézkedő rendőr szerint elveszik a jogosítványát .
A kis videóban beismerte hogy hallotta őket, gyakorlatilag tudta, hogy érkeznek, akkor biztos, hogy látta is, az hogy kiteszi az indexelt még nem jogosítja fel arra, hogy kihajtson valaki elé!
Másik, mi az hogy lassított, a belső sávban, mit keresett ott, mert azt senki sem mondta, meg nem is látszik a képeken sem, hogy előzött volna valakit, csak úgy kacsázik össze vissza!?
Szerintem ez a vén geci, SZÁNDÉKOSAN ment ki eléjük, csak azt nem tudta felmérni, hogy ennek mi lesz a következménye, azt gondolhatta, hogy majd lassításra kényszeríti őket!
Az arcát sem merte vállalni, tuti sunnyog!
Nagyon nagyon sajnálom a srácokat, tudom hogy ez bármelyikőnkkel megtörtént volna, biztos vagyok benne, hogy ők egy cseppet sem hibáztak!
Anno én is baleseteztem egy furgon fordult be előttem szabálytalanul cigányok vezették én neki mentem az utánfutónak átrepültem felette bár nem emlékszem semmire csak a jelentést olvasva tudtam meg mi hogy nos valamennyivel én is túl léptem a megengedettet de nem száguldottam,és hál isten az autóst hozták ki hibásnak de gondolom mivel cigány volt ugyan úgy vezethet tovább nekem fizetett a biztosítóbár a pénz nem pótolja az egészséget,hát jobbulást a balesetesnek és remélem nem fognak köcsögösködni a rendőrök és jól meg basszák a furgonost.Amúgy mennyi körül mentetek?
Nem az oldalával ütközött , hanem a 45° álló hátuljával.......gyakorlatilag "gellert" kapott a motor , így tudott elém kerülni ! A furgonnal a hírekkel ellentétbe csak Andry ütközött !
Sajnos a folytatást sem nehéz kitalálni.
A helyszínelők igen pontosan végzik a dolgukat és nem a nyilatkozatok hanem a méréseik alapján igen pontosan meg tudják állapítani a sebességet.
Ha pedig ne adj' Isten a motor gyorsabban haladt a megengedett sebességnél akkor mindenképpen a motoros felelősségét fogják megállapítani. Annak ellenére hogy egy faszkalap nem nézett a tükörbe és tulajdonképpen az okozta a balesetet. Mert sajnos ilyenek mifelénk a szabályok.
A következő lépés pedig az lesz hogy a rendőrség, bizonyítandó a rátermettségét, országos razziákat fog rendezni néhány hétvégén kifejezetten a motoros gyorshajtók kiszűrésére és példás megbüntetésére.
Nem lehet szavakkal leírni amit ilyenkor érez az ember. Egy hete még ott ültünk a fűben és fagyiztunk Szigligeten.
Az eset pedig annyira banális, gyakorlatilag bármelyikünk ott lehetett volna.
Sanza, azt nem értem hogyan ütköztetek az autó oldalával? Vagy Andry a hátát találta el?
Sajnállak Benneteket és mielőbbi felépülést, visszatérést.
Mit szolnatok ha jovo szombaton meglatogatnank Andryxot a korhazban mindannyian motorral...
Eloszor is Andryxnak nyujtanank vigaszt es talan jo kedvre is deritenenk.
Lehet hogy orulne...
Masreszt erositenenk az osszetartast es media nak is jeleznenk ezzel hogy mindannyian Andryx mellett vagyunk mindenben
Ket feltetele van
1. Andryx is jaruljon hozza
2. Lehessen latogatni
Lehet rossz otlet