Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köccke...minden rendben,gyakorlok hóban,jégen!
...még no perec! ,
Jól, köcce. Ma átgumiztam a vasat, nagyon jó volt gurulni kicsit. És veled mizu?
Te jól vagy Maci?
Mizu?
7,és kék
12-ért? H1-2-3-4-7?
Tittelett!
....A JÉG HÁTÁN IS! .....de össze is szartam magam!
Valaki Xenon 12-ért?
azt, hogy: azannya, azt élsz?
Menj be a Blackhez, beszélj velük, és foglalózd le.
aj jajj ez nem tetszik nekem,,mert az akkor 3.290000 lesz .....
kiváncsi leszek mit mondanak majd ha megyek, és visszük a mocimat...
Blackmotoros infó, még sosem basztak át. Azt mondták, januártól 3,2 körül lesz.
és ez most biztos? hogy csak év végéig lesz 2.9 az uj busa...
mondjuk megyek be majd most december elején,,,de remélem még jan ---februárban is ennyi lesz...
csalogattak ma, hogy ha le akarnám cserélni a motorom akkor a Haya most 2.999.999 év végéig....a 2008-as
De bármennyire is szép, nekem városba túl nagy. Azért elgondolkodtam kicsit
ugye látod mi történik....
ha nincs a macska a háznál cincognak az egerek!
Most értem haza!
Kéménybe!Korommal?
Szia barátom!Hogy smint?Mi ez a kései irogatás!
Ezt megjegyeztem
Na ez nagyon tetszik nekem!Asszem találkozunk majd jövőre.De most mennem kell aludni mert holnap4-kor csörög az óra!Jó éjt!
Igen!Ha felnézel ide www.kep.tar.hu/milkamu itt találsz egy- két jo képet,arrol merre jártunk az idén!És ezen az oldalon nincs fennt minden!Jövöre tervbe van:havonta egy hosszabb(3 napos)külföldi tura,hosszuhétvége keretébe.Lessz benne Ausztria,Szlovénia,Lengyel?Szlovák,és esetleg Horvát ország.Közben meg ithon gurulgatunk,egynaposakat!
Nagyon jo a csapat(kb 12-15 állando fövel).És itt nem számit milyen motorod van,csak az milyen ember vagy!
De persze azért huzzuk egymást!
Mindenfelé túráztok?Külföldre is?
Én mindig csak fiúkkal megyek motorozni.Próbáltam lányokkal is de nem igazán jött be.
Oksa!Én is igy gondoltam!
Meglessz!
Pontosan!Mivel a turákat álltalában én szervezem!Szivesen látunk!Legalább anya nem sir,hogy "csak" fiuk vannak!
Menyus!Hogy ki Ő?
...Aki azt mondja Neked,hogy Zsuzsika!
No...tényleg mentem....pápápá!
Na majd ha egyszer a nagyvilágban összefutunk,meg is nézem én azt a kalapemelést!
Márt mondod?Városban 70-en,azon kivül 150-en!Majdnem.