Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne is törödj vele Csöle!Én egy éve probállkozom helyesen leirni,oszt még sose sikerült4pedig már az összes variáciot kiprobállam.
Oksa, de előbb irni tanulj meg mielőtt felirnál.
Nem Maister, hanem Maistear
Az aztán tuti kifehérítené a fogaidat!
A társam egyszer beszólt a rendőrnek...biztos úr ha maga most felír, akkor felírom én is!
Mért mi maga?
Hát...sírköves...
Na minnyá ment a 20 rongy helyszínen...
Na ne szellemeskedj Maister, mert felírlak téged is!
Kénsav? ugyanmár...avval mosom a fogamat...valami rendes anyagot javasolj Vagy adjunk hozzá egy kis kalcium-hydroxidot is
Jó estét Mindenkinek!

Nem vagytok semmik!

Csöle! Milka eflesége lettél hogy diktálod a feladatokat
Ami a Gabycának való beszólásokat illeti: hamár sirköves vagy én megrendelném a helyedben. Gondolj bele tudsz magadnak kedvezményt adni.
Tudod? Én is téged! (kapok lista)
Milka...hát mosás, vasalás, teregetés, függöny felrakás, wc pucolás, zokni varrás, soroljam még a hátralévő feladataidat?
Imádlak!
Persze Zsuzsika, ezért tartanak!
Huuuuuuu most jut eszembe,énis föztem!Meg takaritottam,meg anlakot tisztitottam,meg mi van még egy házban?
Nem is szabad!Zord külsö lágy szivet takar!Hihetetlen joindulatu a lány!
Nem voltam, mert épp akkor készítettem a rakott krumplit, hogy amire hazaér Menyus, legyen meleg kaja, amit tudok neki enni adni!
Ez Kur... jol néz ki!
Ismerem én az egész országot!De ha hideg van,akkor hideg van!Mért te voltál kicsim!
Azt megnézem!
Főleg azért, mert nincs is télen csalán! De kénsavat lehet kapni!
Óhhh köszönöm! hálát adok az égnek, sőt most egész éjjel meztelenül fogok rohangálni az erdőben, csalánnak csapkodom magam, hogy vezekeljek...
Na azért!
Ez az egy szerencséd!
Nem bántom én Gabikát Milka távol álljon tőlem! Hiszen tudod ő is Hayabusán lovagol
Még a Citára sem találtál fel!
Tudom, te csak a KicsiPestet ismered!
Mint a Milka...az is Jedi csak nincs vele az erő...illetve alatta.
Milka te rosszul gondolod a dolgokat!
El vagy tévedve, mint vasorrú bába a mágneses mezőben!