Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni!Eltűnt a kapaszkodómat tartó csavar körüli alátét/fém dugó szerűség,amin átmegy a csavar!Nincs véletlenül valakinek otthon fölöslegesen? Vagy hol tudnék beszerezni hozzá másikat,ha netán nem találom meg!
A válaszokat előre is köszönöm!
Ahol a mester,ott kéne lennie a tanítványnak is...
Ááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Azt se tudom hol vannak. Nem járok én ilyen helyekre.
Te miért nem voltál ott?Hm?
Nem ment arra villamos?
Agó megint mesél azt látom.
Te most a hölgyet fotóztad vagy a kwasakist?
Az a baj,ha kész lett volna a motorod akkor sem engedtek volna be,mert a meleg színekkel érkezőket máshova terelték...
Az lehet..ezert nem alltam kozejuk
Szoval csak te hianyoztal a keprol...
Nem tudom, de ennyi gáz arcot régen láttam egy helyen. Kimenő Baracskáról?
Varj..a mester csinalta a kepet
A Mester, Ice, meg Margarita
Udv mindenkinek
Van egy kakukktojas a kepen...vajon ki lehet az

Ezek szerint a probléma nem egyedi?
Vegyél bele egy Honda Accord 99 környéki vízhőfok jeladót, egyrészt hamarabb is bekapcsol pár fokkal, másrészt meg autósboltban vagy 3000 forint körül van és teljesen csereszabatos a gyárival, egyedül a csatival kell kicsit trükközni, de megéri a fáradtságot
Megőrülök! Lecseréltem a motoromat a vágyaim netovábbjára, egy Hayabusára. Amikor megyek vele imádom; erős, nyomatékos, kezes, vettem rá új gumikat, tapad, fordul, a gázreakció remek, nincs rántás sem amióta a menesztőgumik is újak, gyorsul, lassul, szóval mint egy szép álom. Ami rémálomba fordul amikor megállok. Folyamatosan a hőfokjelzőt figylem, mint valami ótvar, fos, régi szaron és rámdudálnak, hogy zöldre váltott a lámpa! ÁÁÁAAaaahhhhhrrrrr!
Sziasztok!
Help! Megvettem a motort, átnézettem Ivanicsékkal, minden rendben lévőnek tűnik egy dolgot kivéve: a hűtőventillátor rossz. Ma elmentem és vettem hozzá egy ventillátort és beszereltem. Járattam helyben, hogy próbáljam és ne majd egy lámpánál forralja fel a vizet.
Amint a középvonaltól elmozdult fölfelé szépen be is kapcsolt, majd olyan 10 mp után megállt, de addigra a hőfok is megindult lefelé. Benjámin örül, működik, fasza! De tovább járattam mert láttam, hogy most tovább ment mint az előbb. Ventillátor bekapcsol, nagyjából ugyanannyit ment, talán kicsit többet, hőmérséklet megindul lefele. Következőnek megint fentebb kapcsolt be... és így tovább, mire eljutottunk oda, hogy pirosan világít a jelzőlámpa ami a túl magas vízhőmérsékletet jelzi és csak akkor kapcsol be a ventillátor. És le is áll egy fél percen belül!
Nem mertem tovább járatni, nehogy felforrjon.
A ventillátor jó, hajlandó tovább menni, folyamatosan amíg kap áramot. Menet közben minden jó, hiszen az ellenszél hűti.
Mondjátok meg, az normális?
Sajnos a pupom nincs meg..masreszt altalaban sxukseg van a hatso ulesre
na jo lassan keszulodom tokolre...te meg gondolom a setahoz
Szedd le azt a gány hátsó ülést, rakd fel a púpot, aztán az megfog Vagy kapaszkodjon az asszonyi háttámla!
Koszonom
Ne aggodj par nap es kesz lesz a tied is
Meg kell mondjam jo lett bar nyelgazon nem tudok menni vele mert a hatso ulesen talalom magamat ugyhogy kovetkezo lepes az ules atalakitas..
Igazán nagylelkű!
Inkabb csinalok kepeket vagy videot es azt atkuldom
Gondolunk rad Fada.