Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pesti indulas a balcsi fele
Ki merre lakik?
Mi is mennénk két mocival....
Össze szedjük magunkat, csak ne az Isten háta mögé szervezzétek.. Elvileg két motorral mennénk.
Az lehet de ki tudja hatha osszeszedik magukat a busmannok..
Eladó K8 utáni HAYABUSÁRA egy pár új BRAKING féktárcsa,csak telefonon érdeklődj 0670585436.
Eladó HAYABUSÁRA egy pár YOSHIMURA dob szép állapotban,csak telefonon érdeklődj 06705850436.
Idén 1-el biztos többen leszünk / Én/ Csak kezdjük el szervezni!
Eladó Hayabusára új ERMAX tipusú lengővilla sárvédő,csak telefonon érdeklődj 06705850436.
Tavaly is volt egy Hayabusa tali Écsen! Azt hiszem 3-an voltunk! Nagy buli volt!
Alakul fiuk..
Osszehozhatnank egy bazi nagy talit
Iceeeee hol vagy?
Engem is érdekelne egy Busa tali..
Ja, Ice nagyon eltűnt, pedig beszélnem kellene vele.
Vettem az adást, várom a jó hireket! mail:riczroland1@t-online.hu
tel:adatlap
Sracok
Nekem mindegy en lent vagyok vegig a balcsin ugyhogy barmikor jooo nekem
Ice-t megpiszkalom..
.......pedig azt gondoltam Te választ tudsz adni a kérdésre...........mégis csak Te vagy Ice hivatalos "magyarhangja"...........
Na mindegy..........várjuk az időpontot......
Melus,

Gondoltam, de majd megnézem, létezik-e belőle piros.

A karbont vettem, de nem vagyok olyan helyen, ahol megtudom nézni....
Na igen ilyen kell nekem, fehérbe de FÉKLÁMPA - nem irányjelző és még mindig kérdezem karbon deklivédő
Az indexeknél (indicators) megtalálod a super laposat is!
Köszi de ezt ismerem. Én egy egészen laposra gondolok. Mondjuk ezt látni kellene amit te mutattál és odarakni, hogy mutat. És a karbon deklivédőre tudsz valamit mondani?
Melus,

Némá... létezik pirosban is, már ha ilyenre gondolsz:
http://www.bikeit.co.uk/bikeit...
Melus,

Van, de nem emlékszem, hogy pirosban is... mert fehér meg narancs van. És nem 5cm, hanem 6cm...:)
Tudod, hogy még mi kellene nekem de NAGYON? A farokidom alá kellene nekem 2 db ledes féklámpa háromszögletü. nagyon lapos és az oldalai max.5 cm hosszuak. Az ebay-n találtam de csak irányjelzőben. Youtubon láttam B-King-en csak már leszedték a felvételt. Na az nagyon kellene és az idomra van felszerelve, csavarozva.
Fada,

De ne olyan legyen, mint az a busa, amit pénteken csináltam...