Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amugy RG RACING-ben létezik hozzá, de nekem inkább a karbon kellene de mindkét oldalra. Az ragasztóval együtt van? Ár érdekelne
Szia,
Holnap szetnezek a neten, megnezem a HotBodiest, mert nekik jo cuccaik vannak es megirom, melyik kene. Ha minosegre oke, akkor nekem az airblade is jo. A sotetfustot mutattad nem? Az boven jo :)

Ha jon csomagod, rakasd be legyszi a D3-akat is! Jo lenne egyben letudni mindent, viszket a valagam ;)

Meg egy ledes rendszamtablatarto kene, de valami kis szolid, nem nagy bumszli, de a reszleteket majd atkuldom mailen.

Aztan nyarra osszeallitok meg egy csomagot! :)

Koszi!
GB Racing-es nem létezik hozzá!

Karbont lehet tudunk rendelni 2-3 kinti gyártótól... az kéne?!
De azt ragasztani kell...
Boritást nem tudsz rá szerezni?
Az jó lenne
Melus,

Abból már rendeltünk valakinek/valakiknek.

Ha van az EU raktárban, akkor a 7 második felére itt tud lenni, ha az USA-ban van csak, akkor 2 hét múlva jön cuccunk.

Árat, képet csak 7főn tudok küldeni.... vagy holnap.... vagy vasárnap...
Igen, igen az a félhold alaku, vagy a teljes dekli védő
Fada,

a markolat+kormányvéget elkrakattam, d emég nem hozattam be. De szerintem a jővő7en behozatom kis hazánkba.

Airblade és Biondi talán van raktáron, de nem a sötét füst kivitelben.
Rákérdezek megint a kinti Puig-ra, hátha vanés akkor hozom.
Hozunk be még Zero Gravity, Hot Bodies, Airflow (mondjuk ez utobbi 21 féle színben rendelhető... 26.5KHUF az ára ennek))
Ha airblade kell sötét füstben akkor az péntekre vagy hétfőre tud itt lenni, mert akkor jön a következő szállítmány.

Sötét füst legyen, ha van?! Az Airblade sötét füst az eléggé sötét, messziről fekete, de nappal elég jól átlátható, este kevésbé... azaz sehogy...
Lehet rakok még majd fel képeket, ha lesz kedvem....

Viszont a jővő7en lehet folytatjuk egy 1600ccm-es blokkal meg egy kicsivel nagyobb szelepekkel szerelt hengerfejjel....
Remélem lesz vagy 300LE szívóban...
Melus,

Ha jól emlékszem, akkor van egy olyan deklivédő, ami az alsó felére van felcsavarozva egy ilyen félhold.

Mintha csak az létezne rá...
Nincs mit, azért még nézz vissza, hátha a többiek tudnak konkrétumot mondani kis hazánkban történő beszerzésre.

Nameg ago mester is befuthat ;)
Köszi!
Hát én nem találok se Busára, se Kingre generátorfedél- vagy kuplungvédőt, agónál pedig van csomó típusra.

A Puignak van deknivédő gombája több méretben, de akkor már inkább az e-bayen nézz körül, mert akik Magyarországra hozzák a Puig cuccait, állati lassúak (persze ez csak kis részben az ő hibájuk).
Gomba vagy boritás mindegy ártól függ
Ebay-en "stator cover", "clutch cover" vagy "engine cover" kifejezésekre keress rá, szerintem van kismillió találat!
Szia,

deknivédő gomba kell, vagy komplett dekniborítás?
Mire vagy minek lett ez igy összetákolva?
Sziasztok Sólymászok!
B-King-re nem tudtok jobb-bal deknivédőt?
Bazeg én azthittem hogy lentebb az az 1 fotó amit betettél valami poén akar lenni, erre itt a többi
Kompresszoros?
A szögvas benzintanktartó profi....
Hátha érdekel valakit. http://www.kepesmotor.hu/suzuk... Továbbá Yoshi titán 4:1 -e rendszer,Glpro arte, Waltermoto kormány vágek. Érd. Csak telón.
Ez jó!
Volt ezen minden.... még kézi váltó is...
ÁÁÁÁ! Ezt én egy tákolmánynak nézem!