Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondoltam nem lenne rossz a tavasszi visszaszokáshoz, de lehet inkább kilátogatok pár napot Kakucsra, aztán ott a magam tempójában találom meg újra a közösnevezőt köztem és a gép között ! Na meg persze a hétvégi túrákon ! Csak lenne már jó idő!
Én még nem voltam,de 26. évem kezdem nagymotoron,előtte 3 év segmot. láttam egy pár ilyen "bolyák közötti kacsázást" ha arra gondolsz,de szerintem csak a kezdőknek ér valamit,aki végigjárta a lépcsőfokokat az ugy is megtanult motorozni,annak a 20-30-cal történő kanyargásnak meg semmi köze nincs a közuthoz.Hallottam már pályatréningről is,az talán érhet valamit,de azt meg pályanapon magad is tudod gyakorolni,Neked is van már jopárezer km a hátad mögött tudod mit kell,/ kellene/ és hogyan csinálni.
Még nem méregettem, de holnap meg mérem és jelzem neked.
Sziasztok!

Volt már vki közületek motoros tréningen? Ki melyiket ajánlja?

Előre is köszönöm!
Nem találom a hírdetést az aprod.hu-n :(, ami neked van, annak mennyi a vastagsága mm-ben? Ha tényleg 23 ezer van benne még lehet megegyezünk ;-), max megpróbálok megválni a keréktől...

Köszi
Apród.hu Van eladó használt tárcsa 40 pénzért.
Szerintem ez egy baráti - sporttársi ár.
Egybe szeretnék megválni tőle.
Szia!
Köszi, kerék nem kell, a pályamotoromra, egy k2 600-as gsxr-re lenne a tárcsa, így csak az érdekel, de ha külön megválsz tőle, alkudozhatunk. Köszi
Kerékkel gumival együtt van! 23 ezret futott! 50 ért árulom.
99-07-es évjáratú, használt hayabusa első féktárcsa párt keresek, legyen vastagsága,ne üssön... Köszi
hayabusa feszabok eladok 06309492804
Boldog valentin napot mindenkinek! http://youtu.be/FHr2n6qnekU
látom,hogy jártak a haverok a hitelekkel...
én kihagyom!
Üdv Uraim!Az a biztos ha ki van csengetve az ára,vagy csak minimális 10-20 ezer hitel marad rajta,,azt komoly egzisztenciája van a tulalnak!
hát meg kell gondolni az biztos...
én nem is vennék így...
Azám, és amíg nem tudják eladni addig a tárolási díjat is a delikvens fizeti! Múltkor volt egy cikk az origon a visszavett járgányokról, hát nem jó bebukni egy ilyet !
Vazze az utolso darabok egyike lehet az első szériábol!
a hitel már csak ilyen

ez is benne van .. de nem csak ez a cumi hanem,hogy eladás után is fent maradhat tetemes összegű tartozás...
Hmmmm! 2008-as?
Vkinek sajna nem tartott sokáig az álom !

https://www.otpbank.hu/merkant...
Szia!

Igen, mindenképp lesz bizti, nem akarok "ülésfűtést" a mocira !
Én azt akarom megnézni, hogy a gyári biztosíték dobozában van-e üres hely, én úgy emlékszem van és csak a kábelt kell elvinni, ha nincs akkor meg veszek vmi esztétikus gyári megoldást!
hali
még nem érkezett meg
udv zoo