Találkozás 2013.05.04. reggel 8:30 órakor (ha esik 05.11) M1-M7 kivezető szakaszán lévő AGIP benzinkútnál, aztán irány a Balaton kerülő!
Részletek később.
Mindenki iratkozzon fel és írja a nick neve mellé honnan jön, hogy tudjunk tervezni találkozási pontokat.
Találkozás 2013.05.04. reggel 8:30 órakor (ha esik 05.11) M1-M7 kivezető szakaszán lévő AGIP benzinkútnál, aztán irány a Balaton kerülő!
Részletek később.
Mindenki iratkozzon fel és írja a nick neve mellé honnan jön, hogy tudjunk tervezni találkozási pontokat.
Szia
Ugy gondoltam pesti indulas reggeltajt 9 korul
Menni egy kort a balaton korul
Megallni boglarlellen, a tervem az hogy meghivok minden busmannt egy udcsi-kv
Aztan korben tovabb.. eszakon is megallni fureden piritosra..
Ti csatlakozni tudtok barhol utkozben es lecsatlakozni szinten
Lenne egy esonap vagyis ha esik egy hettel kesobb tartanank
Lesz egy terkep idopontokkal mindenki ott csatlakozik ahol tud vagy kedve tartja
Kb egyenlore
Az egyik probléma az volt hogy moslék volt az idő, a másik hogy kérdeztem a Máté gyereket hogy mi lesz a program, alvás tisztálkodás stb...... Nos mint ha megvakartam volna a tökömet, kb annyi haszna volt a válaszának, csak azzal a szarfos gyorsulási baromsággal volt elfoglalva. Szóval a szervezése egy kalap kutyaürülék volt.
Hayabusa találkozó!
Részletek később.
1. Andry (Budapest)
2. Tornyi (Zalaegerszeg)
3.
4.
5.