Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lássuk hányan jönnénk össze?
Hayabusa találkozó!

Találkozás 2013.05.04. reggel 8:30 órakor (ha esik 05.11) M1-M7 kivezető szakaszán lévő AGIP benzinkútnál, aztán irány a Balaton kerülő!
Részletek később.

Mindenki iratkozzon fel és írja a nick neve mellé honnan jön, hogy tudjunk tervezni találkozási pontokat.

1. Andry (Budapest)
2. Tornyi (Zalaegerszeg)
3.
4.
5.
Lássuk hányan jönnénk össze?
Hayabusa találkozó!

Találkozás 2013.05.04. reggel 8:30 órakor (ha esik 05.11) M1-M7 kivezető szakaszán lévő AGIP benzinkútnál, aztán irány a Balaton kerülő!
Részletek később.

Mindenki iratkozzon fel és írja a nick neve mellé honnan jön, hogy tudjunk tervezni találkozási pontokat.

1. Andry (Budapest)
2.
3.
4.
5.
Üdv,én is jönnék.
Ez jól hangzik!
Merre jönnétek mint írtam én Zalaegerszegről vagyok! balatonparton csatlakoznánk egy darabig! és mondjuk Tihanyig vagy nem tom addig kísérnénk!
lehetne pl a kút a volt osztyapenkónál ahol a autópálya-matrica árusítás van, mc donalds..
agip kút asszem?
Ez már jobban hangzik!
Május 4 nekem megfelel hol lenne a nagy tali?

május 4.
esőnap május 11
?
Addigra mindenkinek elmegy a kedve
Engem is érdekelne a busa tali!
Mi zalából csatlakoznánk! Pontos infó van már?
Lehetne aug 24 vagy 31..
Akar..
Egy Balaton körüli gurulásba én is benne lennék,- márt csak azért is mert elég közel lakom a Balcsihoz. Mikor lenne pontosan?
üdv. végre valami. csatlakozom én is. /pest megye-szigethalom/
Ez igy nem is hangzik rosszul!
Szia
Ugy gondoltam pesti indulas reggeltajt 9 korul
Menni egy kort a balaton korul
Megallni boglarlellen, a tervem az hogy meghivok minden busmannt egy udcsi-kv
Aztan korben tovabb.. eszakon is megallni fureden piritosra..
Ti csatlakozni tudtok barhol utkozben es lecsatlakozni szinten
Lenne egy esonap vagyis ha esik egy hettel kesobb tartanank
Lesz egy terkep idopontokkal mindenki ott csatlakozik ahol tud vagy kedve tartja
Kb egyenlore
De ha jól lenne leszervezve, elmennék
Az egyik probléma az volt hogy moslék volt az idő, a másik hogy kérdeztem a Máté gyereket hogy mi lesz a program, alvás tisztálkodás stb...... Nos mint ha megvakartam volna a tökömet, kb annyi haszna volt a válaszának, csak azzal a szarfos gyorsulási baromsággal volt elfoglalva. Szóval a szervezése egy kalap kutyaürülék volt.
Mi Pécs felől jönnénk..
igazából Ice
én csak fegyverhordozó vAGYOK..
AMIG NINCS ITT TOLOM A SZEKERET
Nem
Busa talit szervezel nem?
Viccelsz menyus..
Mi is mennénk tíz mocival...