Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Busások,

Nálunk csak a Kawasaki saját tesztmotorja volt.
Nem találom! Mondjuk ezek után nem is érdekel!
De nem is ezért kérdeztem. Csak mert a Kawa fórumon is olvasgatok, és eléggé negatív véleménnyel nyilatkoztak erről a 2012-es Kawa tuningról! A srác ki is dobta belőle és eladta! Azt írják a hárombetűs rakta bele! Nekem te ugrottál be elsőre ezért is kérdeztem!
Igen, gyorsultak is vele.

A régebbi az kék volt és egy 120kg-s srác ment vele augusztusban kunmadarason a BigFat kategóriában.
Az új zöldet meg Czinder Robi próbálta ki....
Üdv Uraim! Segítségeteket kérném.Tavaly cseréltünk ac-t a gépen ,utána tökéletes volt,majd elkezdett 3 hengerezni,gyertyák csere,1 db trafo csere,befecskendező csucsok bevizsgáltatva a prop-tceh-nél / egyik koszos volt/indítás oké,de csak 10000-ig forog ki,üresen is .Addig jol megy ,nem rángat,alapjárat is stabil ,jo,de 10000 körül elfogy a gép,talán már 8-9000-től sem huz rendesen.Én arra tippelek hogy nem kap üzemanyagot rendesen,van még 1 szürő az ac után azt még nem cseréltük.
Megtaláltam! A 3179. oldalon írtad. És hogy már várja hogy gyorsuljon vele annyira jól sikerült.
Lehet én emlékszem rosszul, de mint ha itt azt írtad volna kettőt is csináltál! Egy 2006-ost és egy 2012-est! De lehet csak elektronika volt. És az nem tuning. Mondjuk én valóban nem értek hozzá! Akkor mi számít tuningnak?
Busások,

Én úgy emlékezem, hoyg nem.
Volt nálunk a Kawasaki ZZR1400-es tesztmotorja, meg is mértem, de mivel más rakott bele azért mi rá se néztünk.
Ago!

A tavalyi évben te tuningoltál 2012 Kawasaki ZZR 1400-ast?
Végül is mindegy! A kis kakas is azt mondogatta mindegy az ki csinálta a tojásokat az a lényeg hogy az én tyúkom tojta.
Amúgy sikerült a kompresszoros projekt már tavaly elött, de más lett a gyártó...
Az eredmény 550LE lett!
Bammeg.. tényleg...
Na akkorbelehúzunk.

A blokk napokon belöl összerakva és csavarozzuk fel rá a kompresszort, ha salgó polcból tudunk konzolt gyártani hozzá...
Mert ilyen sokaig kuporgaccc ra
Akkor jó korán kiraktad ....

"2010.10.15 - Kawasaki ZX-10R Ninja (2008) Compressored
Elhatároztuk, hogy a saját ZX-10R Ninja (2008) versenymotorunkat átépítjük kompressorossá, hogy a 2011-es gyorsulási versenyévadban a SuperStreet kategóribán indulhassunk..... "

2010.10.27 - Kawasaki ZX-10R Ninja (2008) Compressored

aztán azóta "várom" a project frissítését
Az a két év csak kb egy év...
Nem akarok ago helyett nyilatkozni..de Szerintem lassan de biztosan dolgozik a mester
Bocsánat, hogy így bele szólok. De én úgy hallottam, hogy már vagy két éve készül bele dobni azt a kompresszort! Mondjuk jó munkához idő kel!
Gyere ugy se ismerek másik Busást a városban!
de legalább szépet álmodtam
És akkor az északi szél becsukta a mesekönyvet.
agot is utolérem hiáába tolja bele a kompresszort..