Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

futva is
Majd ha utolérsz vele.
hello ddt500

mikor veszel motort?
Szerintem még 10 év múlva is szar lesz a kalkulátor. Nem lesz 75e az adó. A 2X díj motorokra sosem vonatkozott és már el is törölték.
szia

nekem 46 e ft kb az éves
ez már tavaly is így volt...Mivel azt is írja,hogy nem változott..Majd megmondják a többiek tavaly mennyi volt..
De itt is ugyanannyi jön ki!

http://kalkulatorlap.hu/teljes...
nem lesz annyi! a 125 kw felett duplán számolják ,de motornál nem!
akkor oda kell költöznünk!
Az a kalkulátor nem jo nézd meg az alatta írottakat.
Én nem tudom de 129 KW 185 forintjával 23865 forint 1 évre természetesen,ma délben kaptam meg a határozatot.Én ugy tudom hogy az ilyen helyi adókat az önkormányzatok saját hatáskörben állapítják meg,meg az is számíthat hogy 99-es a gép.
De mennyivel...?
Rájöttem! A tied öregebb!
Hogy a rákba?

http://topkalkulatorok.hu/telj...

Nekem 76 ezer a teljesítményadó!

Áruld már el mi a titkod!
25000 a teljesítményadó a Busádra? Nekem a GSX 650 F-re volt majdnem annyi...
Biztosítás nekem 36000 / Generali/ de a K§H-nál csak 17000,teljesítményadót most kaptam kézhez 25000,az átíratása 110 000 körül,a többi attol függ hogyan használod és mennyit,de egy 10 ekm-s futásteljesítménynél,normál használatnál ezeken felül még 350-400 000.
Hívlak!
Egy telefonos elérhetőséget megadhatnál! Az enyém 06209680938,akár ide, vagy pizoman@citromail.hu-ra, holnap mennék Bp-re és egyúttal megnézném, azt ha tényleg jó, akkor elüzletelnénk ;-)
Nem kell villogni, hogy te mennyit is motorozol! Senkit nem érdekel!
Tavaly évben 28000 km-ert gurultam. A benzin többe került!
Nehéz ezt így megmondani.Sok függ attól hogyan használod, mennyit mész vele stb. De szerintem minimum biztosítás sújadó benzin olaj stb 300.000 Ft.
Mennyibe kerül egy hayabusa éves fent tartása,teljesítmény adó,biztosítás,üzemanyag költség,meg kopó alkatrészek?Úgy álltalánoságban?
Annyira nem fontos, hogy ott legyél! Túl sokba lennél nekem! Amennyit te enni inni bírsz!
Hagylak érvényesülni! De ha azt mondod, hogy az egész napi ellátásom finanszírozod ha jobb időt futok tőled, átgondolom ám!