Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
Én is Boldog szülinapot kívánok Milkáéknak
Hayakend! Bocsi, hogy nem válaszoltam! van kilátásba szállás, de úgy néz ki hogy a páromnak be kell menni szombaton dolgozni, úgyhogy még nem tudom az indulást!
Boldog szülinapot Milkánénak!
Nekem már van...igaz csak Győrben sikerült foglalni, de majd átruccanok :) Árpibácsitól kérdeztem, hogy nekik van e má szállásuk
Én tudnék esetleg undertailt meg sárvédőt is szerezni, de az undertail se nem olcsó, se nem pontosan illeszkedő nem lesz, jó eséllyel. Ha van üvegszállal foglalkozó ismerősöd, akkor jó esetben némi melóval meg lehet oldani, hogy viszonylag pontos legyen, de nem egyszerű. Nem beszélve arról, hogy a felszerelés sem egy egyszerű művelet, mert az egész hátulját le kell bontani.
Sárvédő mondjuk lenne ilyesmi...
Hát nem gyönyörű!?

Sziasztok!

Érdemes elmenni szerintetek hétvégén Écsre?
Vasárnap lesz nagyobb buli ugye?
Ki jön innen ha már nemetközi busa találkozó is lesz!?
egrus72@citromail.hu ! egrus kipufogo szerviz tatabánya 06209658235
isteni ez a fehér Búza! Gyönyörű!
azonal kérek emai címet! fácsén, iwiwen sosem voltam, nem is akarok! huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
szeva! egrus72 galérián találsz párképet a munkáimrol vagy facebook-on egrus kipufogoszerviz! üdv egrus
HI mindenkinek! Kellene nekem valami jó nyitott dob 2db crómos mély dögös hangú, és a hátsókerékhez "sárvédő" ami közvetlen a kerékhez megy, és a farok idom alatti "idom" szerintem tudjátok miről beszélek! várom a segítséget, ajánlatot!
Győrújbaráton van szállás a Paár panzióba,és még több helyen is!
Köszke
Csak a tank felhajtásával lehet hozzáférni, az idomot hiába veszed le, takar a váz.
Szállás?
Óóóó én nagyon laikus vagyok! De ha az én gépemről lenne szó, levenném az oldalidomot, vagy inkább felhajtanám a tankot, és úgy is hozzá lehet férni.
ok! még nem bontottam szét soha a10 év alatt hogy kezdjem! nem akarok kárt tenni benne?
WD-40...