Sziasztok Sólymászok!
Múlt heti szinkronizálásnál, majdnem fel sikerült forralnunk a busa vizét.
Eddig jó volt a hűtő rendszer, de úgy néz ki a termosztát eddig bírta.
Hol lehet beszerezni hayabusa termosztátot?
Köszi előre is!
Simán , nagy nyomás nélkül kicsapatni , ha van benne nagyobb szennyeződés azt kicsi csavarhúzóváal ki lehet szedni ,az elhajlott lamellákat is vissza lehet egyúttal a csavarhúzóval óvatosan hajlítani .
Akkor gondolom a sűrített levegős tisztítás is kizárva?! De akkor milyen tisztítási módszer létezik a kerék által felvert dzsuva kitakarítására a lamellák közül?
És mi történt? Ha szabad kérdeznem mert én is most készülnék nekiesni a hűtőnek gőzborotvával lecsapatni a bogarakat meg a felverődött sarat ! Vagy inkább ne tegyem ?!
Csatlakozom a jokivansagozok melle!
Isten eltessen sokaig,
hayabusad huzzad sokaig,
De ne a foldon,hanem a szarvanal.
Az uton tekerj bele sok kilometert
Mert ez a motor erre teremtett!
Udv
Szia
Eggyenlore ha igen akkor is nyar vege fele es mindenkepp mocistol mer mar ki vagyok ehezve jo kis nyari mocisturara
Most a nagyobbik ocsem jon ki latogatoba,tanulni,nyaralni jovo honapbban mivel elballagot a sulibol,ez az ajandek ugymond meg az apro...
Udv
Múlt heti szinkronizálásnál, majdnem fel sikerült forralnunk a busa vizét.
Eddig jó volt a hűtő rendszer, de úgy néz ki a termosztát eddig bírta.
Hol lehet beszerezni hayabusa termosztátot?
Köszi előre is!
A lánc o-gyűrűiknek sem jó a gőzborotva...
Five naon sok boldogot kívánnék itt is
Isten eltessen sokaig,
hayabusad huzzad sokaig,
De ne a foldon,hanem a szarvanal.
Az uton tekerj bele sok kilometert
Mert ez a motor erre teremtett!
Udv
Eggyenlore ha igen akkor is nyar vege fele es mindenkepp mocistol mer mar ki vagyok ehezve jo kis nyari mocisturara
Most a nagyobbik ocsem jon ki latogatoba,tanulni,nyaralni jovo honapbban mivel elballagot a sulibol,ez az ajandek ugymond meg az apro...
Udv