Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annak ellenére felforrt a víz, hogy beindult a ventillátor? Nem lehet, hogy inkább hengerfejes lett? a hűtő meleg volt?
Sziasztok Sólymászok!
Múlt heti szinkronizálásnál, majdnem fel sikerült forralnunk a busa vizét.
Eddig jó volt a hűtő rendszer, de úgy néz ki a termosztát eddig bírta.
Hol lehet beszerezni hayabusa termosztátot?
Köszi előre is!
Simán , nagy nyomás nélkül kicsapatni , ha van benne nagyobb szennyeződés azt kicsi csavarhúzóváal ki lehet szedni ,az elhajlott lamellákat is vissza lehet egyúttal a csavarhúzóval óvatosan hajlítani .
Akkor gondolom a sűrített levegős tisztítás is kizárva?! De akkor milyen tisztítási módszer létezik a kerék által felvert dzsuva kitakarítására a lamellák közül?
bocsánat, születésnapot, kicsit nem vagyok képben...
Boldog névnapot Andrew Kabai!
Az enyém idestova 6 éve van összehajolva, a hengerfej tömítés tönkremenetelét kivéve soha nem volt gondom a melegedéssel.
Pontosan ahogy btibor is írta..., ráadásul a ventillátor oldalán nyúltam be és így nem tudja átszívni a levegőt a hűtőn!
Kabai András
elhajlanak a kis lemezkék a hűtőn a főbordák között...Gyakorlatilag elzárodik a levegő utja..
A lánc o-gyűrűiknek sem jó a gőzborotva...
Mi az összefüggés? Az 1ik elöl van a másik meg hátul. Vagy csak nálam?!
És mi történt? Ha szabad kérdeznem mert én is most készülnék nekiesni a hűtőnek gőzborotvával lecsapatni a bogarakat meg a felverődött sarat ! Vagy inkább ne tegyem ?!
Szép estét mindenkinek

Five naon sok boldogot kívánnék itt is
Köszönöm mindenkinek!
Meg a Halász Judit nóta...
És persze ne feledkezzünk meg Zozi8005 fórumtársunkról sem! Isten éltessen sokáig téged is Zoli!
Csatlakozom a jokivansagozok melle!
Isten eltessen sokaig,
hayabusad huzzad sokaig,
De ne a foldon,hanem a szarvanal.
Az uton tekerj bele sok kilometert
Mert ez a motor erre teremtett!
Udv
Szia
Eggyenlore ha igen akkor is nyar vege fele es mindenkepp mocistol mer mar ki vagyok ehezve jo kis nyari mocisturara
Most a nagyobbik ocsem jon ki latogatoba,tanulni,nyaralni jovo honapbban mivel elballagot a sulibol,ez az ajandek ugymond meg az apro...
Udv
Boldog Születésnapot Gábor'bá'!
Boldog 18. születésnapot Gabi Bácsi!
Istenke Éltessen Sokáig