Nekem volt ilyesmi gondom, miután berakták a nagy sűrítésű dugattyúkat. Nekem csak az indítómotor felújítása, illetve egy jó állapotúra való cserélése jelentett megoldást, ill. az akkut is kicseréltem egy olyanra, ami a gyári helyre be sem fér... Érdemes megperselyeztetni az önindítót esetleg.
Nekem 10 éve megvan a Hayabusám és még sohasem csinált ilyet! Remélem csak valami apróság ami szarakodik neked! sorry de én nem tudok segíteni, csak jákat tudok mondani a B uzáról!
Olyat csinálhat, hogy ha nagyon meleg a motor és leállítod akkor szorulni fog és nem forgat, viszont pár perc "hűlés" után már indít is. Legalábbis Én ezt tapasztaltam. De ez tényleg csak akkor van amikor már a ventilátor is bekapcsol.
Itt egy érdekes kérdés, hátha van akinek van tippje.
Hayabusámnak van egy igen fura hibája. Azt csinálja, hogy ha bemelegszik a motor, utána leállítás után nem akar újra beindulni. Indítózáskor egy picit fordít a főtengelyen az indítómotor, de mintha valami akadályba ütközne, megáll. Tehát mintha megszorulna valami. Járt már több akksi is benne, és az indítómotor is volt cserélve. Autóról bikázva beindul, tehát olyan, mintha az akksi nem győzné indítóárammal. Node kifogástalan állapotú akksinál is csinálja, tehát nem az akksi a gond. Nem volt esetleg közületek valakinek dolga ilyen hibával ? Köszi.
Atyagatya! Miért!
Van valakinek eladó K4 hűtője? Az enyém nem likeolta a gőzborotvát...!:(
Mondjuk az Yamaha,az azért mégis csak más
Nekem 10 éve megvan a Hayabusám és még sohasem csinált ilyet! Remélem csak valami apróság ami szarakodik neked! sorry de én nem tudok segíteni, csak jákat tudok mondani a B uzáról!
Hayabusámnak van egy igen fura hibája. Azt csinálja, hogy ha bemelegszik a motor, utána leállítás után nem akar újra beindulni. Indítózáskor egy picit fordít a főtengelyen az indítómotor, de mintha valami akadályba ütközne, megáll. Tehát mintha megszorulna valami. Járt már több akksi is benne, és az indítómotor is volt cserélve. Autóról bikázva beindul, tehát olyan, mintha az akksi nem győzné indítóárammal. Node kifogástalan állapotú akksinál is csinálja, tehát nem az akksi a gond. Nem volt esetleg közületek valakinek dolga ilyen hibával ? Köszi.
Közönöm a segítségedet fekete663