Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a segítséget! Gyorsan ment, nem is volt nagyon bubis, de beindítom a motort behúzom a kuplungot sebességbe rakom leáll újra kezdem indít behúz lefullad, 4. után rájöttem én barom, hogy az oldal sztender meg kitámasztva, hát persze, hogy letílt . Azóta újra a régi.
Szép napot mindenkinek
Most van négy új gyertyám NGK iridium , ha kell valakinek .
(jól behülyítik az embert a szervizben , ezért csinálom itthon inkább magamnak én is )
Én a (18-éve a hozzá járok) szerelőmmel végeztettem el az 1000 kilométeres szervíztől kezdve az összes karbantartást, és ő mondta, hogy nincs értelme cserélni.
az szép , szervizben cserélték volna ... Denso Iridium a gyári ami most is benne van . Kár lett volna a kukába dobni ...
Mert azt a normál, gyártó által megadott gyertyára érti.
Átvették a Magyarok a régi Busa szervízkönyvét, azt is írják. hogy minden második olajcserénél cserélj olajszűrőt.
Én 40000- nél tartok a gyertyával.
hát ja , csak a francnak írja hogy 6000 -ké nt nézegetni 12-nél csere . Minek ?
Főleg , hogy 50000 kilométert garantálnak az irídium gyertyákra
Leszervizelve végre ! 12e km után gyertyákat nem cseréltem ,mert gyönyörűek hézag is rendben . Indulhat a szezon !
Kamera tartó valakinek? 4,5e postával.
Sziasztok!
Ha esetleg tud valaki eladó használt Yoshimura dobokat Busára, kérem hogy jelezze nekem.
Köszönöm!
Jó éjt Mindenkinek!
Röviden tömören
Meg.
5e-ért találtam egyet. Az megéri? :-)
Jó estét mindenkinek! Még új vagyok itt köztetek! Mr.-el találkoztam először (megcsodáltam a motorját, mint minden Busát egyébként) :-D Lenne egy kérdésem, kérésem! Nincs valakinek egy felesleges első ülése egy 2001-es Busához? Megvenném, az enyém kilyukadt a tanknál! Előre is köszönöm!
Köszi!
Holnap nekiesek.
Az mit jelent, hogy lógó kuplungkar?

A légtelenítést én a karnál kezdeném, ha nincs felül légtelenítő csavar, akkor a felső fitting meglazításával tudod elvégezni a légtelenítést. Aztán meg alul kell folytatni. De ha magától levegősödik, az valami elég rosszat jelent, lehet nem ártana levenni az alsó munkahengert, és benézni a kuplung munkahengerbe, hogy nincs-e valami baj. Meg persze felül is. láttam már olyat, hogy a dugattyú szakadt volt, de mégse szivárgott semmi, mert a külső védő gumiharmonika magában tartotta az olajat...
(Szerintem a Busa oldalon kérdezd meg "FEKET 663"-at)

Segítsetek!

Lógó kuplung karral állt a bkám hetekig, most összeraktam és úgymond beesik a kar. Olaj a tartályba van nem folyt le. Gondolom légteleníteni kell, de hol is kezdjem?
Hali Mindenki!
Lenne pár alkatrész Hayabusához!
Kérem telefonon érdeklődjetek mert én csak közvetítek!
06-20-4-999-494
A kiscsajnál mi is használtuk és bevált,de pillanatnyilag hiánycikk.és még nincs 1 hónapos a kis pöcsös