Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem hangszer.
egy eccerű szintetizátor
Esetleg Szeghalomról valaki?
Na fussunk neki mégegyszer!
Pünkösd: Bük-Ausztria

1. Madigabi
2. Fiveurban
3.
4.
5.
6.
Gyertyát már cseréltem benne én is, azzal kezdtem a mutatvány forrásának keresését. De sajna nem az volt. Gyertyapipán nem sok mindent látni szerintem, mivel "ceruzatrafó" van benne, ami az,hogy a pipában van benne a trafó, vastag és gumirozott. A tetején csak egy csoki van amibe 2 vékony kábel megy. De azok sincsennek leoxidálva..... Kár hogy nem tud beszélni....Mi? :D
Nekem a gsx-m(az is suzuki volt)csinálta ezt már nem emléxem hogy a gyertyakábelen vagy a pipán volt e egy hajszál repedés de ott áthúzott főleg mosás után, nedvesen,egyszer a sötétben megláttam hogy áthúz úgy jöttem rá mi a fasz van.
A yamaha még nem csinált ilyet,mondjuk nem is csodálom,ez egy hangszer
Szia !

Nem olvastam az előzményeket, de hirtelen gyertya ugrik be.
Ugyan ilyen volt az előző motorom és ugyan ezt csinálta.
6100Km-nél beszart az egyik gyertya benne, viszont 6 éves volt már.
Tettem bele 4 újat és olyan lett mint a villanymotor.
Az a baj, hogy látatlanban nagyon nehéz mit mondani, esetleg a lambda szondát próbálnám meg ideiglenesen kikötni, az pont ebben az alacsony fordulat tartományban dolgozik. Az FI hibajelzéssel ne törődj, nem fog gyengülni a motor. A gyertyapipákat is átcserélheted esetleg egy másikra, de azon még akkor is átmegy a szikra, ha kicsit le van lazulva a gyertya tetejéről. Más ötletem nem nagyon van...
Zsír ujonnan vettem,én csomagoltam ki a szalonban. Eddig nem volt semmi miatt piszkálva a box. De csak mosás óta csinálja és csakis melegen,bár néha van hogy hidegen is,de főként melegen. MIkor rakod a 2.-at és picit gyorsitol és el nem éri a 3000-et addig olyan mintha kihagyna egy henger......
Hölgyeim és uraim!
Lassan le kellene foglalnom a pünküsdi motorozásra a szállást!
Az időpont május 25-26-27-28.
Úgyan oda mennénk ahol tavaj voltunk, és a szállás ára is kb ugyan annyiba fog kerülni.
Kérem jelezzétek,hogy ki szeretne jönni és hányan .
jó lenne tudni, hogy újonnan vetted a motort, vagy esetleg valaki már piszkálhatta előtted... (mondjuk egy Yoshi boxxal...)
Köszönöm szépen, donor moci van a haveri körben, igy arról is át tudjuk tenni a cuccot, csak tudni kellene hogy mi legyen a következő lépés, vagyis mit cseréljünk. Én sajnos még mindig a trafóra gyanakszok.....

Üdv
Szép estét mindenkinek
"A segédmotoros kerékpár vizsgáztatása 3.090 forintról emelkedne 5.000 forintra. A motorkerékpároknál még érzékenyebb a növekedés: 4.360 forintról nőne a vizsgadíj 11.000 forintra. " Az elsőt nem is értem, a második miatt meg kapják be. A vagyonszerzési után, a drága benzin mellett még ez is, menjenek a rákba.
Ha meglátogatsz egyszer, esetleg az én motoromról fel tudjuk rakni a tiedre az injektorsort vagy az elektronikát, és ha nagyon muszáj, tudok elvenni az üzemanyag mennyiségből is, de ahhoz sajnos nincs fékpadom, csak annyit tudok csinálni, hogy vakon próbálkozom... vagy jó lesz, vagy nem... De erre egy napot rá kell szánni, és a végeredmény korántsem biztos, és felelősséget nem tudok vállalni semmiért a motorodon... Csak 90 kilométerre lakom tőled...
Hy all!

Még mindig küzdök a mocim rángatásával. Cseréltem folytószelep potit Gixxer 1000-ére de igy sem jobb, és akkor is fennál a rángatás melegen. Az mit jelent hogy vegyük el tőle a kaját és vmi "A" állásba tegyünk valamit......

Üdv
HI! Busás team !

Van egy Michelin Pilot Power 190/50/R17 99%-os ( abba sem vagyok biztos, hogy volt motoron ) ! , Nem repedezett, nem sérült, 2011 11-edik havi, annyi baja van, hogy a tüzetesebb átnézés után találtam egy ici pici drótdarabot belül lóg ki 1mm-ert ( kb. mint a drótkefe szőre ), de kívülről nem látszik. Ha valakit érdekel félárba 22-ért , dobjon egy mailt a jedis@freemail.hu -ra. A cucc Hatvan vonzáskörzetébe vehető át ( közelebbit mailbe ), vagy posta .

Üdv
Jedi
Bandit.hu
Szép napot mindenkinek
Én a kezdetektől a Prop-Tech szervízbe viszem a Busám! Nagyon jó a csapat hozzáértő szakemberek dolgoznak és ami a leg fontosabb árban is jók! Csak ajánlani tudom minden motoros társamnak.