Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Régi busán(K7) mikor kell szelepeket állítani?
25000km-van a motorban.
Köszi előre is!
Én már csináltam ilyesmit...

kell egy V alakú kivágással rendelkező 4 mm körüli vastagságú acéllemez, egy jól lerögzített satuba befog a lemez, a villa teteje kicsavar, a z egyik delikvens a mellkasára helyez valami lapos dolgot, hogy ne szakadjon ki az, majd a satu tekerőjét két kézzel szépen megfogja, és addig nyomja a villát befelé, míg a másik segítő két megfelelő villáskulccsal ki nem tudja csavarni az állítószerkezetet. Ez egy kicsit a helyi szabolcsi lehetőségekhez van szabva, de garantáltan működik... Vagy lehet venni/csinálni spéci villa összehúzó szerkezetet is...
hát..engedek az erőszaknak
Majd szólok az érdekedben a legjobb helyen..
Ne is törődj vele, lemondtam a randevúmat, egy ebédmeghívást,egy talpmasszást stbstb
De most már ráérek
Ok,köszi...
Igen,átszerveztem a dolgokat
Mondjuk azt hogy 99%
Holnap?
Délben le tudok menni ha gondolod...ember számát átküldöd..
Akkor este én is megyek Veszprémbe..
Veszprémbe de ha szépen kérsz megoldom
Kedden megyek
Az nem én voltam...
Most otthon leszel vagy mész?
De neked nem hozok semmit mert csúnyán beszéltél a motoromról
holnap megyek
Holnap és holnap után a Viki cégénél(NAV) töltöm a napjaimat...
Nekem kellett volna valami onnan....
Nem ithun leszek de most már tényleg tali gyere be elötte vagy utána.
Menyus csukott szemmel vágja...
Holnap nem mész Fehérvár felé?Hm?
Bármikor bár erős kétségeim vannak a szaktudásomat illetően,a Banditon egyszerű volt fölül kicsavartam a csavart kihúztam a rugót bele az újat azt szevasz.
De a Busán mi lehet a helyzet ott eleve fordított a villa,ha egyszerű a történet akkor meg tudom csinálni ha bonyolult akkor csak úgy mint egy színes tv-t(azaz szétszedni szét tudom).
Szóval valaki innen aki már belezett ki ilyet kérdezném bonyolult a rugó csere vagy meg tudjuk oldani a fusi műhelyemben?
Five!
Hiányoztál! Behúztam a strigulát
Ez itt a reklám helye:

Feket663