kell egy V alakú kivágással rendelkező 4 mm körüli vastagságú acéllemez, egy jól lerögzített satuba befog a lemez, a villa teteje kicsavar, a z egyik delikvens a mellkasára helyez valami lapos dolgot, hogy ne szakadjon ki az, majd a satu tekerőjét két kézzel szépen megfogja, és addig nyomja a villát befelé, míg a másik segítő két megfelelő villáskulccsal ki nem tudja csavarni az állítószerkezetet. Ez egy kicsit a helyi szabolcsi lehetőségekhez van szabva, de garantáltan működik... Vagy lehet venni/csinálni spéci villa összehúzó szerkezetet is...
Bármikor bár erős kétségeim vannak a szaktudásomat illetően,a Banditon egyszerű volt fölül kicsavartam a csavart kihúztam a rugót bele az újat azt szevasz.
De a Busán mi lehet a helyzet ott eleve fordított a villa,ha egyszerű a történet akkor meg tudom csinálni ha bonyolult akkor csak úgy mint egy színes tv-t(azaz szétszedni szét tudom).
Szóval valaki innen aki már belezett ki ilyet kérdezném bonyolult a rugó csere vagy meg tudjuk oldani a fusi műhelyemben?
Régi busán(K7) mikor kell szelepeket állítani?
25000km-van a motorban.
Köszi előre is!