Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nyerget nem akarok cserélni, annyira nem.....
Ezeket néztem én is

Köszi
Engem lebeszéltek róla, illetve csak úgy lenne jó, ha a féknyereg is cserés lenne, mivel nem lenne képes normálisan működtetni a 6 dugót.

fékcső

fékcső II
A 16-os Brembo radiális jó lenne előre?
Van valakinek eladó fémfékcsöve előre

Előre előre........
Dobd fel az egyik bütyköset.
kész lett a szuper" áj " tartó
elsö tesztek elfogadhatóak!
Amíg ezt a gumit használod, nemigen fogod megtudni, hogy milyen jól is lehet motorozni ezzel a nagy döggel...
Sziasztok!
Tudnátok javasolni, hogy hol tudok olcsón venni új hátsó gumit a Busára (lehetőleg Budapesten)!? Elől Metzeler M3 van ami még szerintem kiszolgál egy hátsót, így gondolom nem ártana hátra is azt venni?!
a leszakadt hajtókartól ugyanugy tudnál kuplungolni szerintem...
Köszönöm a tanácsod,mindenképpen ránézünk akkor.
Nagyon be vagyok fosva,szakadt hajtókarok meg szétment csapágyak,görbe szelepek villódznak a szemeim előtt...
bocs, jobbot akartam írni...
Nekem kirázódott egy csavar anno a kuplungból, visszatettem menetrögzítővel és utána problémamentes volt.
A bal oldali deklit levenni nem túl nagy kaland, elég az oldalára fektetni óvatosan, akkor még az olajat se kell belőle leengedni.
Olyat már halottam, hogy állás után a kuplung szétesik, de nem tudom ide vonatkozik-e?
Sziasztok fiúk,jó rég jártam itt...Üdv mindenkinek!
Elég ijesztő dolgot tapasztaltam,és egyelőre nem tudok utánajárni a dolognak.A motoromat a szülőknél tárolom,havonta szoktam egyszer elővenni a téli időszakban,beindítani,üzemmelegre járatni és pár gázfröccs után leállítani.
Most is ez történt,mivel az akksit a szobában tárolom,pöccre indult és miután vissza tudtam nyomni a szívatót,járva hagytam,visszasétáltam a meleg házba kis családomhoz.Jó negyed óra járatás után visszamentem,vízhőfok rendben,venti épp zúgott.Húztam egy kis gázfröccsöt,abban a pillanatban becsörgött-csattogot,katingolt és leállt.
Olaj volt benne az biztos,mindig odafigyeltem a cserékre,szelephézag,vezérmű ellenőrizve volt...Egyszer megpróbáltam ráindítani még,de nem bírta átfordítani.Kuplungkar kicsit nehezebben,"reszelősebben" jár.Tudom hogy ezt így nem lehet megmondani,de mire gondoljak?Valószínűleg kukázódott a blokk?
Álltában ment tönkre?Alig használtam az utóbbi időben (kislányom született és amúgy is időhiány,anyagiakról nem is beszélve),soha nem volt vele gondom.Eddig...
Neked is köszönöm szépen! Mr.-né

Olyan képed nincsen amin a motoron van ?
megpróbálok csinálni ma róla képeket
Említettem a Bulldog faridomot egy havernak képet szeretne + árat
Csatlakozom Boldog szuletesnapot!
Akkor itt is köszönöm! Mr.-né