Sziasztok!
Tudnátok javasolni, hogy hol tudok olcsón venni új hátsó gumit a Busára (lehetőleg Budapesten)!? Elől Metzeler M3 van ami még szerintem kiszolgál egy hátsót, így gondolom nem ártana hátra is azt venni?!
Köszönöm a tanácsod,mindenképpen ránézünk akkor.
Nagyon be vagyok fosva,szakadt hajtókarok meg szétment csapágyak,görbe szelepek villódznak a szemeim előtt...
Nekem kirázódott egy csavar anno a kuplungból, visszatettem menetrögzítővel és utána problémamentes volt.
A bal oldali deklit levenni nem túl nagy kaland, elég az oldalára fektetni óvatosan, akkor még az olajat se kell belőle leengedni.
Sziasztok fiúk,jó rég jártam itt...Üdv mindenkinek!
Elég ijesztő dolgot tapasztaltam,és egyelőre nem tudok utánajárni a dolognak.A motoromat a szülőknél tárolom,havonta szoktam egyszer elővenni a téli időszakban,beindítani,üzemmelegre járatni és pár gázfröccs után leállítani.
Most is ez történt,mivel az akksit a szobában tárolom,pöccre indult és miután vissza tudtam nyomni a szívatót,járva hagytam,visszasétáltam a meleg házba kis családomhoz.Jó negyed óra járatás után visszamentem,vízhőfok rendben,venti épp zúgott.Húztam egy kis gázfröccsöt,abban a pillanatban becsörgött-csattogot,katingolt és leállt.
Olaj volt benne az biztos,mindig odafigyeltem a cserékre,szelephézag,vezérmű ellenőrizve volt...Egyszer megpróbáltam ráindítani még,de nem bírta átfordítani.Kuplungkar kicsit nehezebben,"reszelősebben" jár.Tudom hogy ezt így nem lehet megmondani,de mire gondoljak?Valószínűleg kukázódott a blokk?
Álltában ment tönkre?Alig használtam az utóbbi időben (kislányom született és amúgy is időhiány,anyagiakról nem is beszélve),soha nem volt vele gondom.Eddig...
Ezeket néztem én is
Köszi