Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Modell történet
Ebben se nagyon írnak a karburátorokról
Az alkatrész katalógus alapján már a 99-es modellben is injektor volt...
Azt meg, hogy a szervizben mit mondanak, nem nagyon kell elhinni, nem a szakma krémje dolgozik ott általában, csak annak hiszik magukat. . .
Állítolag az első arany színű szériában léteztek még karbis verziok ,valahol hallottam ...rákérdeztem a motorradban ott is megerősitették ezt a hirt..vagy csak nem értenek hozzá
Sőt a 2002-es limitált esetében még a villa ezüst színű volt, nem arany, mint a tieden.
az Rz K3 az 2003-as évjáratot jelöl, az biztos
mindegyik injektoros, csak asszem 2003-tól van lambda szonda is a kipufogóban.
motorszam pedig w701-.......
Tipus nekem gsx 1300 rzk3! eu4-es
Az a baj a kilencedik az 1-es az se nagyon jo nekem mert akkor 2001-es lenne azt nem tudom hogy a 2001-es az is euro 4-es vagy mostmar teljesen elvagyok kavarodva!A 2001 -es karbis az enyem injektoros !
a kilencedik mutatja, legalábbis ezt írja ez itt:
link

bár a többi adata nem stimmel, legalábbis az enyémmel...
Szia! A kerdesem az hanyadik szam az evjarat? Tudtommal a tizedik. De a felreertesek elkerulese vegett nem hasznalnak I, O, es Q betuket. Es ha Nekem a tizedik a 0, akkor hanyas evjarat? Koszi!
Abban biztos lehetsz, hogy az idomzat az 2006 utáni Hayabusáról került a motorodra, a 2003-as limitált szériás Busa így néz ki:
katt ide!
Szep estet mindenkinek ! Probalom megfejteni az alvazszamom rejtette titkokat evjarat stb .Valaki valami okosagot megosztana?!Koszi!
Szép napot mindenkinek

Ez a +15 fok nekem is naon hiányzik már
Egy K4-es Hayabusa-tulaj barátomat talán érdekelné. Kép, ár?
Nem + 15 celsius-ra
Hali. Érdekelne.
Valentin napra vársz?
Itt van mellettem, még nem használtam.
Kamera?