Talán a fenék a fétised ,amúgy szép kis kutyád volt
A farokidomról küldjél képet ,fent vagyok 1 Bulldogos fórumon + ismerek is pár kutyást hátha megfizetik.
Csak a fenék kedvéért :
ez a kép már akkor készült, mikor nem volt az enyém, és a spéci v-style farokidom sem volt rajta, mert levettem, azóta is itthon hányódik szegény, nem kell senkinek
Ha a fogaskerekekkel van a gond, szinte biztos, hogy a léptetővillát is cserélni kell, de a debreceni szerelőm meg tudja hack-elni a fogaskereket, hogy az ne legyen cserés...
És még egy kérdés.
Alapjáraton valami halkan zörög ritmustalanul a kuplungtól. Nem a kuplung azt megnéztem, de találkoztatok e esetleg 50000 km környékén nyelestengely csapágy hibával?!
Thx all!
A kis videó tolvajok!Legalább jogdíjat fizetnének a videóim után!Találtam még tavaly elött egy japán rajongói oldalt,ahol szinte az összes vidim be volt gyűjtve,de sosem gondoltak arra,hogy egyszer megkeressenek,és jól meghívjanak a vágott szeműek országába,vagy valami.... .....Hát ez van kérlek...
Extrém körölményekre lett kifejlesztve, 1920-ban alakult német cég gyártja, 20 méterig vízálló, szerintem holnap megveszem, és beszámolok a tapasztaltakról.
A farokidomról küldjél képet ,fent vagyok 1 Bulldogos fórumon + ismerek is pár kutyást hátha megfizetik.
Csak a fenék kedvéért :