Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talán a fenék a fétised ,amúgy szép kis kutyád volt
A farokidomról küldjél képet ,fent vagyok 1 Bulldogos fórumon + ismerek is pár kutyást hátha megfizetik.
Csak a fenék kedvéért :
Miért kell nekem minden motor seggét átalakítani?
ez a kép már akkor készült, mikor nem volt az enyém, és a spéci v-style farokidom sem volt rajta, mert levettem, azóta is itthon hányódik szegény, nem kell senkinek
nekem meg még vagy 80 lóerő hiányzott belőle...
A Bulldogot nagyon szerettem :)) csak egy 6. sebesség igencsak hiányzott belőle (nálam ezért 1 kicsit sokat evett :))
Köszi a választ ! Az Ngk -ra adtam a voksom énis .
Esetleg vkinek 40-es sportcsizmma (páromnak ) elfekvőben amit értékesítene ?
NGK CR9E vagy Denso U27ESR-N a belevaló.

(Csak azért segítek, mert nekem is Bulldogom volt... )
Sziasztok !
Ismét 1 kérdéssel fordulnék hozzátok: Milyen gyújtógyertyát használtok ?
Ha a fogaskerekekkel van a gond, szinte biztos, hogy a léptetővillát is cserélni kell, de a debreceni szerelőm meg tudja hack-elni a fogaskereket, hogy az ne legyen cserés...
hali Mr!
élek persze.csak sok a dolgom,mert mindenféle rendezvényeken kell részt vennem,amiota világméretűvé nőtte ki magát a rajongói klubbom.

ezuton kérdezem,hogy van-e valakinek eladó blokkja,vagy igazábol a 2-es sebesség alkatrészei.február végén lehet kéne ez-az.....
Meghívtak Japánba? az komoly.
Sziasztok! 2005 kecskéhez 4:1 + skorpion dobot elcserélném 4:2 rendszerre.

És még egy kérdés.
Alapjáraton valami halkan zörög ritmustalanul a kuplungtól. Nem a kuplung azt megnéztem, de találkoztatok e esetleg 50000 km környékén nyelestengely csapágy hibával?!
Thx all!
A kis videó tolvajok!Legalább jogdíjat fizetnének a videóim után!Találtam még tavaly elött egy japán rajongói oldalt,ahol szinte az összes vidim be volt gyűjtve,de sosem gondoltak arra,hogy egyszer megkeressenek,és jól meghívjanak a vágott szeműek országába,vagy valami.... .....Hát ez van kérlek...
Morgen Freeman!
Oké!
Várjuk vele a Valentin napi videot.
Extrém körölményekre lett kifejlesztve, 1920-ban alakult német cég gyártja, 20 méterig vízálló, szerintem holnap megveszem, és beszámolok a tapasztaltakról.
A kedvedért átfestem akár bugyi rózsaszínűre is
Coolrider!
Te még élsz vazze?
Tittelett Mindenkinek!
Masteron1!
Színesebbed nincs?
Ez igaz. Gopro is van 50e-t, hasznàltan gari nélkûl. Amit vásárolni akarsz, az hogy birja a motor rázkodását?